Schitterende optocht - Dweilorkest De Deurdweilers

Schitterende optocht

Datum: 14 februari 2010
Schitterende optocht

Elk jaar denk je dat het bijna niet beter kan, maar niets lijkt minder waar. Wat heeft iedereen zich weer uit lopen sloven de afgelopen maanden voor een kleine 2 uur optocht. Ook de onderwerpen waren weer goed. Buutegewoon had met het Lingewaards Declaratiecircus niet actueler kunnen zijn en op Valentijnsdag kon ook dat thema natuurlijk niet ontbreken.

Met een enorme draak en tijger vierden de Feestneuzen het begin van het Chinees Nieuwjaar. De Struukduukers refereerden nog even naar het vakantiehuisje van WimLex en Maxima voorafgegaan door een enorme neushoorn.

Ook bij de loopgroepen waren er weer vele mooie en leuke thema’s te zien. De Nachtbrakers (zeker geen onbekenden van de DD :-)) liepen als nachtbus door Angeren. Valentijn kon natuurlijk ook niet ontbreken op deze 14e februari. En ook de ‘walking fridge’ was erg goed. De bijbedandjes wonnen uiteindelijk de 1e prijs met hun loopgroep.

Bij de wagens was het ook weer spannend. Er zaten slechts 6 punten verschil tussen de nummer 1 en nummer 2. De Feestneuzen wonnen het met hun Chinees Nieuwjaar uiteindelijk van het declaratiecircus van Buuttegewoon.

Kijk de foto’s maar zou ik zeggen!

Lees meer uit de categorie

Foto's behorend bij "Schitterende optocht"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
CV Ma Flodder 22 jaar

22 jaar geleden werd Angeren tijdens de optocht opgeschrikt met nieuwe buren. De Flodders kwamen in Angeren wonen. Inmiddels wonen...

Sluiten