Radio Veronica: Dweilend door de Ether! - Dweilorkest De Deurdweilers

Radio Veronica: Dweilend door de Ether!

Posted On:11.15.2004

Op de elfde van de elfde begint elk jaar officieel het carnavalsseizoen!!! Vanwege deze aangelegenheid werden wij, De Deurdweilers, door Veronica DJ Patrick Kicken uitgenodigd om in z’n show Kicken & Co de studio op z’n kop te zetten….

En heel Radio-Veronica-ontvangend Nederland kon hier van mee genieten!!

Op vrijdagavond 12 november stonden wij dus rond de klok van acht in Patrick’s gezellige studio in Naarden, waar hij de heetste jaren 80 en 90 hits verzorgde.

Van tevoren wat korte instructies, maar daarna werd er flink ge�mproviseerd, hetgeen een geweldig resultaat opleverde!!

Van Break Away naar de raadplaatjes en de nodige promotie voor de Deurdweilers en de HoetoeMEtoeters… Het werd een gezellige boel in de studio!! Er hing een ontspannen sfeer, maar vooral een Deurdweilers-sfeer: Feest, feest en nog eens feest. Zelfs aan de overkant, bij Sky-radio, kon men meegenieten van de decibellen die de Deurdweilers met zich meenamen.

Han is verder nog steeds hees van het interview en de slagwerkers zijn nog steeds de weg kwijt…wie bespeelt nu welk instrument?! Zelf zijn ze er nog steeds niet achter!! Heel Angeren is volgeplakt met Veronica-stickers en enkele Deurdweilers hebben hun Veronica T-shirt nog steeds aan!

Heeft u deze grandioze uitzending gemist? Klik op “Meer info” om hem te beluisteren!!
Nog een tipje: surf eens naar http://www.kicken.com voor meer info over Patrick Kicken en allerlei grappige dingen!

Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Op stap met de Deurdweilers!! (persbericht)

Dweilorkest de Deurdweilers uit Angeren laat weer van zich horen! Op uitnodiging van Veronica DJ Patrick Kicken zullen ze vrijdagavond...

Sluiten