Klaar voor Bemmel en TV Gelderland! - Dweilorkest De Deurdweilers

Klaar voor Bemmel en TV Gelderland!

Posted On:06.02.2019

De tweede zondag in juni nadert weer: De Bemmelse Dweildag. Het grootste dweilevenement ter wereld en voor ons een soort thuiswedstrijd.

Het dweilweekend begint al goed met een optreden op vrijdagavond bij TV Gelderland. Je hoeft niet meteen om 17:45 voor de buis te gaan zitten, want ze herhalen het tot zaterdagochtend ieder uur. Dus grote kans dat je ons ziet! Enige voorwaarde is natuurlijk dat je TV Gelderland kunt ontvangen.
Na het optreden bij TV Gelderland racen we terug naar huis om een hapje te eten, waarna we nog enkele optredens zullen geven als extra oefening voor Bemmel. De eerste is om 19:30 op het marktplein in Huissen, de 2e bij Ria Scholten in de wilhelminastraat in Angeren. Zij heeft 5 nieuwe fanclubleden geworven en daarmee een thuisconcert gewonnen!Zaterdagochten gaan we naar Bemmel, want net als de vorige 6 jaar staan we ook dit jaar weer het hele weekend op de altijd gezellige dweilcamping. Dit jaar schijnt het extra gezellig te worden door de aanwezigheid van 7 buitenlandse orkesten en de Nederlandse Caravanclub. Nu nog hopen op mooi weer!
De muziek is natuurlijk ook belangrijk op deze dweildag. Maar dat moet wel lukken. In IJsselstein ging het namelijk ook goed en we spelen zo’n beetje de zelfde nummers, namelijk ons Songfestival Repertoire. Beslist de moeite waard om te komen kijken en luisteren in Bemmel. Zie hieronder voor het schema.
Op een spandoek in Angeren maken we al reclame. Helaas heeft het doek de gigantische hoosbui van maandag niet doorstaan.
Voor foto’s van de Bemmelse Dweildag van vorig jaar, klik op MEER. Tot zondag!!!!

Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Er komt een tweede Deurdweilers CD !!!

Jazeker, u leest het goed! De Deurdweilers hebben bedacht dat het na 3 jaar wel weer eens tijd werd voor...

Sluiten