Geslaagde pronk - Dweilorkest De Deurdweilers

Geslaagde pronk

Datum: 28 januari 2007
Geslaagde pronk

Gisteren was het weer zover de jaarlijkse pronkzitting van De Narrenpoel. Ook wij als Deurdweilers waren natuurlijk van de partij. Na een indrukwekkende opening waarbij even stil werd gestaan bij het overlijden van Henk en Bill, kwam de pronk op gang en eindigde in een groot feest!

Naast een ‘normaal’ optreden, hadden we ook een act ingestudeerd. Geinspireerd door de Microsoft reclame keken we op een beamer naar de toekomst van Angeren op muziek van Het Dorp. Martijn zong erbij en het duurde niet lang voordat ook de zaal meezong. En wat volgens ons nog nooit gebeurd is: de act is 2x opgevoerd!! In de pauze waren verschillende mensen gaan vragen of het misschien nog een keer gedaan mocht worden. Gelukkig was hier ruimte voor, dus was het ook de slot-act.
 
Natuurlijk deden we ook een show-optreden dat ook lekker liep. Allemaal nieuwe nummers en bij het laatste nummer (Brommers Kieken) kwam Marcel Molthoff uit de zaal met zijn Zundapp.
 
Verder waren Gerrit & Greetje (Tom en Anne-Marie) weer van de partij en ook Ronald had als Dokter Oetker weer een hele knappe act ingestudeerd.
 
Ook de andere optredens en acts waren leuk, als je in Angeren woont lees je daar vast nog wel wat over. Zo niet, dan bekijk de foto’s maar. Deze zijn wederom gemaakt door onze fantastische fotograaf Henk Sluiter!
 
Op veler verzoek staan ook de filmpjes van Gerrit & Greetje en Het Dorp nu op de site. Klik hieronder op “video”
Lees meer uit de categorie

Foto's behorend bij "Geslaagde pronk"


Leave us a comment

Read previous post:
Flappie?! Beveilig allemaal uw konijnenhok!

De kerstman is in aantocht, de kerst staat voor de deur. Daarom organiseerde Sport- en Cultuurcentrum Het Dorpshuis in Angeren...

Close