Dolle afsluiting in Ulft! - Dweilorkest De Deurdweilers

Dolle afsluiting in Ulft!

Dolle afsluiting in Ulft!
Posted On:09.16.2019

Inmiddels zijn we 4 dolle dagen verder en aanbeland op de Dolle Dweil Dinsdagavond in Ulft. Het was niet te horen of te zien dat het inmiddels al de 5e carnavalsdag was want de energie spatte weer van het podium.

Naast De Deurdweilers waren hier ook de orkesten Alarmfase3, Bar Wah, De Duitekluiters en Over de Rooie aanwezig. Om 00:15 gingen in Ulft de steken af en werd het Wilhelmus gespeeld. Op de weg terug herinnerden we ons de uitnodiging van Prins Berry om nog even te komen ‘afsluiten’ dus voorzichtig werd langs hun huis gereden of er nog licht brandde… en warempel. Dus zo zaten we even later lekker aan de frikandellen en koffie samen met nog een tiental Narrenpoelers.
 
We kunnen terugkijken op 5 ontzettend leuke dagen! We hebben van alles meegemaakt: van Tarzan in een blokkerzak tot een stoelendans waarbij de band niet meewerkte en een tv-optreden bij SBS6… dit, en een selectie van de 2500 foto’s die fotograaf Henk heeft gemaakt, vind je in het komende fanclubblad!
 
Nog geen lid??? mail naar deurdweilersfanclub@xs4all.nl
 
En we gaan af op eigen muziek! Alaaf!
 

Foto's behorend bij "Dolle afsluiting in Ulft!"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Biersjouwen leuke happening!

Dinsdags is het in Huissen altijd traditioneel biersjouwen. Twee personen worden aan elkaar gebonden en moeten vervolgens met een blad...

Sluiten