DD Weekendje - Dweilorkest De Deurdweilers

DD Weekendje

Datum: 16 november 2007

Vrijdagavond begon met een serenade bij een 50-jarig huwelijk. Annie van Koolwijk, de winnares van de Gouden Duim was 50 jaar getrouwd en wij gingen haar en haar man verrassen! Het was een gezellig feest! Helaas voor Annie moet ze in maart de Gouden Duim weer inleveren. Hij wordt dan overgedragen aan een opvolger(ster).
Zaterdagavond bij de Leute Broyers uit Velp op hun prinsenkeuzeavond: voor de laatste keer de amerika-show (?!) De carnavalisten uit Velp gaan een jubileumjaar in: 44 jaar Leutebroyers. Gefeliciteerd!

Vrijdagavond zijn we na het optreden nog wel even teruggegaan naar Het Dorpshuis in Angeren om nog even te repeteren. Enkele nieuwe nummers stonden op de lessenaar.

Zaterdagavond was de feestlocatie bij voetbalvereniging SC Veluwezoom, alwaar we mochten voorbereiden in de kleedkamer, dus konden we mooi de opstelling nog even doornemen. Alsmede even warmblazen. Het galmde daar wel errug en dat moedigd menigeen aan om nog harder te spelen. De fluitjes hoorden zichzelf ook niet, dus gingen ze maar ff onder, euh in de douche staan. Het was even een vreemde binnenkomst en het was zoeken naar een goede plek om ons optreden te geven door het ontbreken van een podium, maar het publiek genoot zichtbaar! Halverwege hebben we ons wals en polonaise repertoire ingezet en daar deden veel mensen aan mee! En met Tijn op de kleine trom speelden we ineens de bolero…

Na afloop hebben we in het halletje nog een verzoekje gedaan. Heb je even voor mij met Tijn op kleine trom, Erik op grote trom en Kitty, Lisette G en Maaike op zang. 

Volgende week zien we hoe in Angeren het carnavalsseizoen geopend gaat worden. 

Lees meer uit de categorie

Leave us a comment

Read previous post:
Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf

Ons optreden op de laatste dag van de Drie Dwaze Dagen in het Bijenkorf filiaal in Arnhem was weer lachen...

Close