Zeg het met muziek

Vrijdag 30 november organiseren we weer een heuse ‘DolDwazeDeurdweilersDag’ in het thema: ‘Zeg het met muziek’. Het is een muzikaal programma waarin we verschillende mensen helpen om een boodschap over te brengen aan familie, vrienden of geliefden, door middel van een lied.

De inschrijving voor dit onderdeel is inmiddels gesloten, er zijn zeven brieven binnen gekomen. Tijdens de avond spelen De Deurdweilers de aangevraagde nummers en krijgen verschillende mensen een persoonlijke boodschap van een dierbare. Misschien word jij wel verrast?

GoudenDuim
Als laatste persoonlijke boodschap komt de onthulling van de Gouden Duim winnaar 2018 aan bod. Deze tweejaarlijkse prijs reikt De Deurdweilers sinds 2006 uit aan de ‘vrijwilliger van het jaar van Angeren’. Geert Bouwman was het in 2016, wie zal het dit jaar worden? Locoburgemeester Helga Witjes zal de prijs overhandigen.

Programma van de avond

19.30 uur             Zaal open
20.00 uur            Persoonlijke boodschap door middel van een lied
21.30 uur             Gouden Duim uitreiking
22.00 uur            Afterparty!

Iedereen is welkom!
Iedereen is van harte welkom om deze gezellige muzikale avond bij te wonen. Locatie is Dorpshuis in Angeren. De entree is gratis. Laat je via het evenement op Facebook weten of je komt?

Tot 30 november!