Zaterdag op TV - Dweilorkest De Deurdweilers

Zaterdag op TV

Zaterdag op TV
Posted On:07.21.2019

Aanstaande zaterdag om 21:30 op Nederland 1 is de uitzending van de TV Comebackshow waarin de Deurdweilers hun opwachting maakten.

We kunnen vast verklappen dat we helemaal aan het eind van het programma zitten. Dus mocht je nog van de lekkere buitentemperaturen willen genieten dan kun je je videorecorder instellen of om 21:15 even naar binnenlopen. Maar op zich lijkt het ons een leuk programma.
 
Peter Jan Rens maakt vanavond zijn TV Comeback en doet dat door herinneringen op te halen met oud collegas zoals bijvoorbeeld KweetNiet en mevrouw Stemband uit de meneer Kaktusshow.
Als verrassing komt Angela Groothuizen een liedje zingen daarbij begeleid door De Deurdweilers. Helaas moest het wel playback omdat gezien de verrassing er geen mogelijkheid was om gezamelijk te repeteren. Maar ach, we hebben een leuke avond gehad. 
 
Aanstaande zaterdag dus tussen 21:15 en 21:30 op Nederland 1 
 
Verder wensen wij jullie een prettige vakantie. Wij liggen eigenlijk ook al vanaf de Bemmelse Dweildag lekker aan de zwembaden in binnen- en buitenland. Maar we onderbreken dit voor een Velper Donderdag. Op 3 augustus spelen we s avonds in het centrum van Velp. Dus mocht je je vervelen… 
 
Trouwens, als je je verveelt heb je zeker het nieuwe fanclubblad nog niet? Tjonge jonge, wat staat dat blad weer vol met leuke verhalen, sappige roddels en schitterende fotos. Snel lid worden!!! mail naar fanclub@deurdweilers.nl
 
Prettige vakantie 

Foto's behorend bij "Zaterdag op TV"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
2e plaats op Nederlands Kampioenschap in Bemmel!!

Op een subtropische 20e Bemmelse Dweildag hebben we een 2e plaats behaald!!

Sluiten