Wie verdient de Gouden Duim in 2020?

Om het vrijwilligerswerk in Angeren te bevorderen en te ondersteunen hebben wij als Dweilorkest De Deurdweilers veertien jaar geleden de ‘Gouden Duim’ in het leven geroepen. Dit is een prijs voor de Angerse vrijwilliger van het jaar, als waardering voor al het werk dat hij of zij voor zijn of haar vereniging of de Angerse samenleving doet.

Dit jaar anders dan anders

De gouden duim wordt elke twee jaar uitgereikt tijdens een evenement dat wij organiseren, de ‘DolDwazeDeurdweilersDag’. Helaas is dit jaar anders dan anders. Door de corona pandemie moeten we het klein houden, maar laten we het juist in deze tijd doorgaan. Afhankelijk van de maatregelen op dat moment kijken we wat de mogelijkheden zijn wat we kunnen organiseren. Een groot feest zal niet lukken, maar het doel is juist de vrijwilliger in het zonnetje te zetten.

De datum dinsdagavond 15 december is vooralsnog de geplande datum dat de uitreiking plaats gaat vinden.

De nominatieronde is geopend!

Hoe de uitreiking er dit jaar precies uit zal zien is dus nog een vraag, maar dat er iemand rondloopt die deze duim dubbel en dwars verdient is zeker! Help ons die persoon uit jouw vereniging, stichting of organisatie vinden. Of wellicht iemand die gewoon helemaal vanuit zichzelf geweldig werk levert of veel betekent voor de Angerense gemeenschap. Laat het weten!

Vul voor 20 november onderstaand formulier in! En wie weet wordt er iemand verrast in december.

Vul hier de naam in van degene die zeker de Gouden Duim verdient

Controleer altijd of je e-mailadres juist is.