Wederom 1e in Nistelrode - Dweilorkest De Deurdweilers

Wederom 1e in Nistelrode

Wederom 1e in Nistelrode
Posted On:04.23.2006

Zaterdag 22 april gingen de Deurdweilers weer naar het Brabantse Nistelrode om de wisselbeker van vorig jaar te verdedigen. En met succes!!!

Er moest twee keer opgetreden worden. Een keer deden we wat bekendere nummers en de tweede set zou bestaan uit alleen nieuwe nummers. De eerste set op het hoofdpodium ging wel lekker. De tweede set was echter in een klein tentje waar je de mensen op het podium niet meer zag omdat de tentjes niet hoog genoeg waren aan de zijkanten. Hierdoor bleef ook het geluid erg hangen waardoor het een grote muzikale brei werd en je elkaar niet goed kon horen. De jury heeft het schijnbaar wel allemaal goed kunnen horen, want tijdens de prijsuitreiking werden wij weer tot beste orkest van de avond uitgeroepen. De tweede plaats ging naar een orkest uit Dordrecht en de derde prijs naar de Halve Zolen uit Waalwijk.

Voor de uitslag, klik hier

 
Daarnaast wonnen we de PechPrijs. (???) Ja, door een ongelukkige polonaise viel er een barkruk op Inge’s voet waardoor Inge vroegtijdig naar het ziekenhuis is gegaan. Om de pijn te verzachten kregen we een pechpakket mee voor Inge. In het ziekenhuis bleek dat Inge slechts een kneuzing had.
 
Tja wat moeten we er verder nog over zeggen? Nadat we de beker in ontvangst mochten nemen hebben we nog een paar nummers getoeterd (van netjes spelen was geen sprake meer :-)) en zelfs Il Silenzio even uit het hoofd gespeeld ter voorbereiding op het Schuttersfeest van St. Bavo waar dit met 50 trompettisten ten gehore gebracht zal worden. Toen de verlichting in de grote zaal zelfs al uitging besloten we om ook maar huiswaarts te keren.
 

Foto's behorend bij "Wederom 1e in Nistelrode"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Dweilpauze afgelast!!!

Helaas, de Dweilpauze van onze collega's van Alarmfase3 uit Bemmel is definitief afgelast.

Sluiten