Wat een pronk!!! - Dweilorkest De Deurdweilers

Wat een pronk!!!

Wat een pronk!!!
Posted On:09.16.2019

Wat een pronkzitting was dat zeg! In de 15 (??) jaar dat de Deurdweilers nu al te gast zijn op de pronkzitting is het volgens mij nog nooit zo’n feest geweest! Het was weer een avond met schitterende dansen van “The Stars”, leuke optredens en veel gezelligheid!

Al jaren zijn De Deurdweilers als huisorkest aanwezig op de pronkzittingen van AKG de Narrenpoel. Vanaf een podium aan de zijkant worden de nodige "buuttemarsen" en "alaafjes" geblazen. Daarnaast hebben we elk jaar een show-optreden waarbij we ons zijpodium verlaten en op het hoofdpodium even een lekker setje neerzetten. Zo ook dit jaar met veel nieuwe nummers! En ze sloegen goed aan!

Vorig jaar hadden we ook nog een act met een beamer, een scherm met mooie beelden en een dito tekst op de melodie van Het Dorp. Daarom is Maaike ook dit jaar weer gaan schrijven, heeft Tom weer een video/fotocompilatie gemaakt en zong Martijn weer de sterren van de hemel. Dit jaar over de Angerse Optocht! Wederom geslaagd! Zie hieronder:

FC Knudde – dit jaar voor de 33e keer actief – had ook weer een subliem optreden waar de zaal volop van genoot. Om ze nog even extra in het zonnetje te zetten hadden wij als dweilorkest een medley met hun beste liedjes in elkaar gezet. Het dak ging eraf!

En met De Toppers als afsluiting was het helemaal een groot feest. Nog één toegift: onze act over de Angerse Optocht en daarna op de tafels voor nog wat extra feestnummers.

Een pilsje drinken na afloop zat er helaas niet meer in, want de tap was leeg. Gelukkig had onze fotograaf Henk nog een kratje koud staan. En zo werd er nog even nageborreld in de Duimeling.

Hieronder een kleine compilatie van de optredens van de DD en van FC Knudde. (camerawerk: Frits de Wild) 

 

Directory /var/www/vhosts/deurdweilers.nl/httpdocs/fotoarchief/pictures//2008/2008_01_19 Pronkzitting Highlights/ bestaat niet

Foto's behorend bij "Wat een pronk!!!"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Op de radio!

Vandaag waren de mensen van Omroep Gelderland in Angeren voor "De Ronde van Gelderland". Angeren werd uitgedaagd om een aantal...

Sluiten