Vaasaqua - Dweilorkest De Deurdweilers

Vaasaqua

Posted On:09.16.2019

2015-05-14 14.25.19Alweer voor het derde achtereenvolgende jaar bezochten wij Vaasaqua op Hemelvaartsdag. Een gezellige braderie in Vaassen met vooral veel boeken en een molen.

Gelukkig scheen het zonnetje en was iedereen in een opperbeste stemming. Het eerste setje sloeg al direct goed aan.  Daarna moest er natuurlijk weer een bezoekje aan de molen gebracht worden en een setje bovenop de molen gespeeld worden. Vanaf boven heb je een mooi uitzicht over Vaassen. Of niet Jan-Jaap?

Met een sousafoon en grote trom naar boven is al geen makkie, maar naar beneden helemaal niet. Gelukkig bracht de molenaar de eeuwenoude lift weer in werking. En zo werd de grote trom naar beneden getakeld.

2015-05-14 15.14.53Daarna weer met muziek over de braderie heen en nog een leuk setje bij een enthousiast terras gespeeld. Daarna was het tijd voor de finale voor het hoofdpodium waar we afwisselend met Pretband HOB en de Onbekend Band nog wat gespeeld hebben. Daarna nog wat samen met de band en toen was het tijd om weer naar  huis te gaan, want er moest door sommigen gegourmet worden!

Morgen weer repetitie en dan zondag naar het Dolfinarium. Druk weekje!

Lees vorig bericht:
Angerse Optocht LIVE te zien

Zat je in het buitenland, was je ziek of wilde je in Angeren Zuid alvast kijken hoe de optocht in...

Sluiten