Uitgeteld na Bemmelse Dweildag 2010

Na 2 korte nachten, 4 verschillende optredens, 9 kratten bier, 75 consumptiebonnen, 13 liedjes, 4 podia, 8 juryleden, 235 fans en vele duizenden bezoekers zijn de Deurdweilers redelijk uitgeteld. Maar wat was het weer een mooi weekend!

De foto’s zijn alvast te bekijken en oh wat is het gaaf om terug te zien hoeveel mensen er stonden te kijken en genieten van onze show!

Wij feliciteren Alarmfase3 van harte met hun behaalde kampioenschap. Klasse!

BBQ op het dweilkamp?

Het was een mooi weekend. Alhoewel de sfeer op de camping iets minder was dan andere jaren door het geringere aantal orkesten en dat we net om een hoekje stonden. Maar we hebben ons ook daar weer prima vermaakt. Het is altijd leuk om oude bekenden en nieuwe muzikanten tegen te komen op de camping. Gesprek van de dag waren de schooltuintjes en ook dat het zo koud was vanacht, want koud was het zeker! De Deurdweilerstent stond op plek nummer 14 naast de Scouting. Op zaterdagavond kwamen daar allemaal slagers met eten voorbij, die we stuk voor stuk voor onze tent lieten parkeren en bedankten voor het brengen van het heerlijke vlees. Helaas hadden ze al snel door dat het niet voor ons bestemd was.

Repeteren en versieren voor de Bemmelse Dweildag

Op zaterdag zag je menig deurdweiler druk met de laatste versierselen voor op zijn of haar instrument. Vond u de sousafoons ook niet zo mooi geschilderd? Ook hebben we nog 3x fanatiek gerepeteerd om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. De zaterdag werd afgesloten met gezellig samen frietjes eten en later op de avond genieten van de band Hike in het centrum van Bemmel. Daar was het gelukkig wat warmer als op het dweilkamp. Na een iets langere tweede nachtrust begon iedereen zijn eigen voorbereidingsritueel en dat vergt opperste concentratie!

Uitslag Bemmelse Dweildag

Na een mooie dag werden wij beloond met de 3e prijs en daar zijn we erg blij mee, want wat was het spannend dit jaar.
De juryrapporten voor ons waren ook allemaal erg mooi. Enkele reacties:
-jullie snappen hoe een show van een dweilorkest moet zijn
-gave opening
-opening mooi uitgevoerd naar schitterend hoogtepunt
-heerlijk om naar te kijken en te luisteren
-show komt helemaal uit de band zonder al te veel attributen. zo hoort het!
-een van de meest beweglijke groepen

Wij gaan nog even nagenieten en dat kunt u ook doen door het filmpje van onze show te bekijken! Voor iedereen die al gauw op vakantie gaat of die we niet meer spreken: wij wensen jullie een fijne vakantie toe!

Bijbehorende foto's

Plaats een reactie