Twee keer 1e geworden in Zevenaar!!! - Dweilorkest De Deurdweilers

Twee keer 1e geworden in Zevenaar!!!

Posted On:09.12.2004

Het is niet te geloven, maar toch waar. De Deurdweilers zijn vandaag met twee 1e prijzen weer vanuit Zevenaar terug naar Angeren gereden! Naast de publieksprijs wonnen we ook de Gouden Dweil: de overall prijs.

Voor de derde keer in historie vertrokken we richting Zevenaar voor de jaarlijkse dweildag aldaar. Altijd gezellig met leuke podia en redelijk veel publiek die niet voor de winkels komen. De weergoden waren goed met ons gestemd want het was de hele dag prachtig weer! Onze bekkenist Martijn was er vandaag niet bij, maar zat in de orkestbak bij The Lion King in Scheveningen dus de slagwerkers moesten wat switchen en improviseren. En Erik moest deze keer de megafoon bedienen.
Het speelschema was druk en krap. Het kwam meerdere malen voor dat we slechts 15 minuten hadden om weer op adem te komen en ons op te laden voor het volgende optreden dat vaak 20 tot 25 minuten duurde omdat we een afgemeld dweilorkest ook moesten vervangen.Rob moest na het 1e optreden al het bloed uit zijn trombone spoelen. Voortaan uitkijken met het scheren robje! De set van Bemmel zat er nog redelijk goed in en ook hier kwamen bij alle podia de mensen in bewegen en gingen de handjes op elkaar.

Al met al een gezellige dag met een meer dan voortreffelijk onverwacht resultaat.

Zaterdag wacht ons alweer een groot optreden, de taptoe in Oosterbeek met een paar duizend man publiek.

Wat betreft onze fanclub… de nummer 200 is nu wel heel erg in zicht… wordt snel lid!!!
Bekijk de foto’s uit Zevenaar op www.deurdweilers.nl/foto

Foto's behorend bij "Twee keer 1e geworden in Zevenaar!!!"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Gezelligheidsprijs en 12,5 jarig jubileum!!!

Zaterdag 8 mei vertrokken de Deurdweilers naar IJsselstein voor de jaarlijkse dweildag aldaar. En dat ging goed! Zo goed zelfs...

Sluiten