Tijd voor Koffie! - Dweilorkest De Deurdweilers

Tijd voor Koffie!

Posted On:11.09.2014
,

Vanochtend was het eventjes Tijd voor Koffie! Met tunes uit Koffietijd, de reclame van Douwe Egberts en natuurlijk de hit van Rita Corita was de toon gezet! Het werd een gezellige informele ochtend met lekkere muziek, een kopje koffie en een biertje! Precies zoals we het in gedachten hadden!

We hadden zo ook ruimte om eens nummers te spelen die op een feestje of dweildag niet zozeer passen. Zo blies Youri een mooie trombonesolo weg:

Terwijl de mensen in de zaal naar de muziek luisterden, was het op de gang ook erg gezellig!

Afscheid van Maaike

Er volgden een groot aantal nieuwe nummers van de Deurdweilers tussendoor aan elkaar gepraat door Tom die ook alle leden even voorstelde. Bij een lid bleven we wat langer stilstaan. Maaike stopt na 14 jaar (meer dan 320 optredens) met de Deurdweilers. Ontzettend jammer natuurlijk, maar de mooie herinneringen blijven! Maaike, nogmaals dank voor alles!
Om dit gemis op te vangen hebben we maar direct een vacature geopend.

Rook Overweel wint de Gouden Duim

Dan het enige formele puntje: de uitreiking van de Gouden Duim. Burgemeester Schuurmans was gelukkig niet met de Ferrari van Herman naar Angeren gereden, maar met haar eigen bolide waardoor ze precies op tijd was om de duim te overhandigen aan….

Rook Overweel!

Rook was vele jaren voorzitter van AKG De Narrenpoel, de optochtcommissie en het kindercarnaval en nu nog steeds volop actief voor de Angerse carnavalsvereniging. Uit handen van de Burgemeester ontving hij de Gouden Duim.

En als Rook toch in de zaal is… dan kan het Angerse Volkslied niet ontbreken en zo werd de ochtend na nog een paar nummers gezellig afgesloten!

 

Foto's behorend bij "Tijd voor Koffie!"


Lees vorig bericht:
Zondagochtend 9 nov. koffieconcert

Zondagochtend 9 november reikt Dweilorkest De Deurdweilers de  Gouden Duim uit aan de ‘Angerse vrijwilliger van het jaar’ tijdens het...

Sluiten