Strijdbaar Angeren

Angeren wordt, volgens de onlangs opgerichte organisatie Strijdbaar Angeren, al jaren achtergesteld. In 2004 is een Toekomstvisie goedgekeurd en waren er vele miljoenen beschikbaar. 3 jaar later is het geld op en Angeren nog geen steek verder. Tijd voor actie dus!

Met de Pronkzitting dit jaar hadden we (geinspireerd door de Microsoft reclame) op de melodie van Het Dorp een mooie tekst, waarbij in beeld de verschillende plannen voorbij kwamen. Die vervolgens allemaal luchtkastelen bleken. Daarom was dweilorkest De Deurdweilers van de partij.
 
De in grote getalen opgekomen bevolking werd verwelkomd onder de vrolijke klanken van het Angerse dweilorkest. Toen half Angeren in de grote zaal van het Dorpshuis stond ging iederen “Stoan a-ij veur Angeren bun”!
Waarschijnlijk was iedereen nog een beetje onder de indruk van deze opkomst, want onze versie van Het Dorp ging op vele manieren niet lekker: een slecht draaiende laptop, vreemd geluid op het podium en meer kleine dingetjes waardoor het niet goed uit de verf kwam. (als u hieronder op video-fragment klikt hieronder zie je de betere, maar rumoerige versie, van de pronkzitting nog een keer)
 
De organisatie vond de avond in ieder geval geslaagd! En voor degene die zich nog niet hebben aangemeld:
ga naar www.strijdbaarangeren.nl en meld je aan!

Bijbehorende foto's

Plaats een reactie