Stoppelhaene in Raalte - Dweilorkest De Deurdweilers

Stoppelhaene in Raalte

Posted On:02.21.2019

Zaterdag waren we in Raalte voor het jaarlijkse Stoppelhaene Bloazersfestival. Raalte staat jaarlijks een week op de kop voor het oogstfeest dat de naam Stoppelhaene draagt. Grote artiesten als Van Velzen, Racoon, Normaal, Jett Rebel en De Deurdweilers komen dan naar Raalte om het in grote getale aanwezig publiek te vermaken.

Zaterdag overdag waren het vooral de dweilorkesten die acte de presence gaven in het centrum van Raalte. Naast ons orkestje waren ook o.a. de Troaters, Bluswerruk en de Utlopers aanwezig. Deze laatste groep ging naar huis met de publieksprijs.

Het vooruitzicht was een regenachtige dag, maar uiteindelijk hebben we alleen rond 15 uur een buitje gehad. Verder lekker lang en veel gespeeld. Ideaal om er weer in te komen na een lange vakantiestop. Na de nodige setjes en de finale stond er een heerlijke avondmaaltijd voor ons klaar. Goed verzorgd allemaal!!!

IMG_1312.JPGEen aantal Deurdweilers ging vervolgens naar huis, maar een grote groep bleef achter in Raalte om te genieten van Dotan, Van Velzen en de Dirty Daddies op het mega-grote podium. Maar ook de band Lijn 7 in de naastgelegen feesttent brak de tent ook helemaal af. Een geweldig leuke avond werd het.

IMG_1292.JPGToen ook de laatste auto naar huis ging vertrokken 5 die-hard Deurdweilers naar hun verregende kampeerplek om te overnachten in Raalte. En zo kwam er een einde aan een hele leuke dag!

Organisatie bedankt! En tot volgend jaar maar weer?!

Lees vorig bericht:
Meester Geert met (pre)pensioen

Gister was een mooie dag voor meester Geert. Hij mocht stoppen met werken. Reden voor een feestje zou je denken,...

Sluiten