Smartlappenavond met De Triesto's - Dweilorkest De Deurdweilers

Smartlappenavond met De Triesto’s

Datum: 3 april 2018

Goede vrijdag 2018 was een hele speciale. Die avond trad De Deurdweilers namelijk op met de Nijmeegse SmartRockSensatie De Triesto’s. Met de beste nummers o.a. van held Hazes, Borsato, De Dijk, Blof, Gordon en knallende feestmedleys (zelfs een complete Duitstalige!) maakt dit vijftal zelfs de truttigste smartlappen weer leuk!

Het vijftal had het Nijmeegste LUX afgehuurd om een waar theaterspektakel neer te zetten waar alle ingredienten bijeenkwamen. Alleen mistte er nog een dweilorkest om de Vissersmedley op te leuken! Dat gat konden de Deurdweilers mooi invullen. En zo schalden “ach vaderlief…”, “bloody mary”, “de costa del sol” en “malle babbe” door de feestzaal van het LUX Theater.
Ik geloof dat de trombones niet alles hebben meegekregen door een hele fanatieke rookmachine, maar dat mocht de pret niet drukken!

Gelukkig mochten de Deurdweilleden in de zaal verblijven tijdens het optreden van de Triesto’s om lekker mee te bleren en te feesten. En zo werd het een hele gezellige avond!

Tijdens de grande finale kwamen alle gasten nog even meedoen met – hoe kan het ook anders – het Dondert en t Bliksemt. Zie hier een opname:

Lees meer uit de categorie
Lees vorig bericht:
Welkom Raf !

Vrijdag moesten Bram en Lizan de repetitie even aan zich voorbij laten gaan. Ze zijn namelijk vrijdagavond de trotse ouders...

Sluiten