Ronald Dikker nieuwe Prins Carnaval

Onze eigen slagwerker Ronald Dikker is de nieuwe Prins Carnaval in Angeren. De komende twee jaar zal hij samen met zijn Debby regeren over het Keujesgat. Wat een fantastisch nieuws!

20131117-144411.jpgHet gonsde de afgelopen week al van de geruchten toen er aan een aantal Deurdweilers medewerking werd gevraagd voor de onthulling. De slagwerkers moesten achter een doek een solo spelen en een aantal andere orkestleden moesten confettikanonnen afschieten. Dat riep vragen op! Waarom moeten die slagwerkers achter een doek? Zodat de prins zich stiekem kan omkleden??? Dan is het vast een van de slagwerkers… en inderdaad!

Onder de naam “Prins Ronald de muzikant” zal hij de komende twee jaar samen met Prinses Debby de scepter zwaaien onder het motto “Wij sloan ons d’r wel dur hin”.

20131117-144424.jpg

20131117-144436.jpg

20131117-144444.jpg

20131117-144454.jpg

20131117-144511.jpg

 

Video van de onthulling

 

En het eerste WC-rol momentje

 

Proclamatie Prins Ronald de Muzikant en Prinses Debby

Ik, Prins Ronald de Muzikant, bijgestaon dûr mien eigen prinses Debby, dûrpsprins van ut Keujesgat, zeg tegen ollie: ALAAF!

Ten erste Dat ik mien Raod van Elf, de President, De Senaot, de Hofschenker, The Little Stars, The Twinkle Stars, The Dancing Stars, De @pestaartjes, De Deurdweilers en natuurlijk alle minse aonwezig, een warm welkom hiet en dak hierop het schuumende goud-gèle voch rijkelijk, doch met mate, wil laote vloeie.

Ten twidde Dat alle wège ien ut Keujesgat met de carnaval eenrichtingsverkeer zullen worde en wel zo da iedereen wel naor het Durpshuus toe kan komme, maor nie mèr terug.

Ten darde Da wij er een onvergetelijk seizoen van zulle make,o mdat wij de Carnaval een warm hart toe drage.

Ten vierde Met Debby as mien prinses, Hans as mien adjudant en alle leden van AKG De Narrepoel is alles ien kannen en kruiken, dus met hen aon mien zijde kan ik gerust het carnavalsfeest ien duiken.

Ten vijfde Da wij hopen op een zeer geslaagd seizoen, en dit zonder U allemaol niet zoude kunne doen.

Ten zesde Dat als er iemand is, die um wat voor reden dan ôk, niet meer op eige benen kan staon, we die persoon niet alleen naor huus laote gaon.

Ten zeuvende Met De Deurdweilers, de topper van Lingewaard, als ons vaste huisorkest, gaat het dak hier in Angeren eraf en vieren wij Carnaval op zijn best.

Ten achste Dat wij van iedere gelegenheid een feest zullen maken, zodat wij bij iedereen een leuke herinnering achterlaten

Ten negende Wij Prins Ronald de Muzikant en zijn gevolg houden van leut en gein, waardoor wij op het Carnaval geen onbekenden zijn

Ten tiende Ik ben ongelofelijk trots en vereerd om Prins van AKG De Narrepoel te mogen zijn en spreek tot slot de wens uit om er samen met jullie een overweldigend gezellig carnaval mogen vieren.

Ten elfde Dat wij bij deze de officiële aftrap geven, zodat jullie een daverend carnavalsseizoen gaan beleven met ons motto:

 Wij slaon ons d’r wel dur hin.

Bijbehorende foto's