Repetitieweekend 2017 - Dweilorkest De Deurdweilers

Repetitieweekend 2017

Posted On:04.24.2017

Inmiddels ook alweer een traditie die al voor de 11e keer plaatsvond: het repetitieweekend in april. Als vanouds gingen we hier nieuwe muziek instuderen voor de zomer(festivals). Vrijdag nog in ons eigen durp, maar zaterdag en zondag in Zevenaar.

Het OCOD (organisatiecomité) had weer voor een leuk en afwisselend programma gezorgd. Na een dag repeteren was er namelijk lekker veel gourmetdamp. Daarna met een volle maag hilarische spelletjes doen en vervolgens genieten van een klein kampvuurtje buiten tot diep in de nacht.

De zondagochtend begon met koffie en toen kwam er ineens een heuse bootcamp-trainer ons gebouw binnen. Jawel, de nog brakke lichamen werden een uur lang vol in actie gezet door Harry. Alles voor de nieuwe show!

Het weekend werd ’s middags afgesloten met twee ‘sneak preview’ optredens bij de buren van de familie Neijenhuis waar een leuk feestje was en daarna ook nog bij echte Angerenaar Frits Vermeulen die zijn 97e verjaardag met familie en bekenden vierde in de Valom! Hij vond het geweldig en liet ons de volgende dag nog weten: “Ik vergeet dat mijn leven lang niet meer”. Dat er nog maar vele mooie jaren in gezondheid mogen volgen Frits!

 

 

Lees vorig bericht:
Carnavalsoptocht 2017 Angeren

De Deurdweilers waren als orkest niet aanwezig in de optocht aangezien er altijd veel leden aan het bouwen zijn bij...

Sluiten