Pronk Angeren 2016 - Dweilorkest De Deurdweilers

Pronk Angeren 2016

Posted On:09.22.2019

Zoals elk jaar organiseerde de carnavals vereniging een Pronkzitting en natuurlijk zijn wij als dweilorkest daarbij om het geheel muzikaal te begeleiden . We hebben dan ook een klein podia waarvan we alles goed kunnen zien en dan zo nodig een alaaf kunnen spelen en op komst muziek. Ook dit jaar was het programma weer goed gevuld evenals de zaal.

Na de gebruikelijke welkomstwoorden opende de gardedans van de little stars de avond met een geweldige optreden.

Wij werden als orkest verrast met een taart en een spaarpot namens de Narrenpoel vanwege ons 25-jarig bestaan! Erg leuk en lekker!

Pronk2017_bram-taart

Buutreedner René van Boxtel deed zich voor als kapitein en ging met zijn buut aan de haal met een aantal mensen waaronder iemand van ons orkest.

Ook Frater Wilhelmus en Hendrikus de Zandhoas wisten de zaal aan het lachen te krijgen waarbij Hendrikus gelijk de aandacht op eiste van de zaal door met een drone binnen te komen vliegen. (Slim )

De showdansen van de Little Stars met Tarzan en de showdans van de Dancing Stars met thema The Bodyguard ,evenals de Twinkel Stars met Hairspray, kregen de verdiende aandacht met hun geweldig shows.

Pronk2017_garde

De Plekbandkjel wist met een originele buut een mooi contrast neer te zetten. De gastraad van elf uit Gendt had Kokette Katinka meegenomen met een leuke “kleuren kwis” waarbij ook de jeugd zich prima vermaakte.

En voor nog meer feeststemming moet je bij ma Flodder en de Kleurdweilers zijn , Zij krijgen de polonaise wel op gang. En zo waren er nog veel meer buuts en optredens .

Na het Angerse volkslied ingezet te hebben ging het feest nog lang door bij Prins Dick en Prinses Yvonne thuis . (Is het opgevallen wat een prachtige jurk de prinses aan had?) het was weer een geweldige avond waar de Deurdweilers wel op hun plek zijn!

Lees vorig bericht:
Het was aMeezing!!!

Wat een aMeezing avond! De bijna 400 aanwezigen hebben genoten! De Deurdweilers in topvorm en het publiek en de mannen...

Sluiten