Pink Party bij DWDD

Dat was me even een Pink Party bij De Wereld Draait Door!!! Paul de Leeuw wilde een statement maken tegen Poetin door de toevoeging van roze muziek bij de Olympische Spelen.  Laat De Deurdweilers nou een heel roze thema hebben! En zo kwamen vandaag net voor het journaal van 20:00 uur de nummers “YMCA”, “I Want to Break Free”, “Poetin who the fuck is Poetin” en “Born this way” voorbij. Een muzikaal protest tegen Sotsji dus!

Zoals altijd is het bij TV-optredens altijd last-minute. En op een doordeweekse dag even om 17:45 uur in Amsterdam te zijn is ook niet voor iedereen weggelegd. Met behulp van Whatsapp werden er – na veel stressen – uit vier orkesten toch voldoende mensen opgetrommeld.  En zo stonden een aantal Deurdweilers, Alarmfase3-leden, Rotdweilers en een Menaemer Feintsje  gezamenlijk te spelen in de DWDD studio. Een kleine 1,5 miljoen mensen zag dit live-optreden voorbij komen.

Dit roze fusie-orkest is vanaf  ook te boeken voor al uw pink parties!

Hieronder vind je het fragment van DWDD. Of bekijk de hele uitzending via Uitzending gemist en dan doorspoelen naar 44 minuten.

Na het memorabele optreden van de Deurdweilers bij de TV-kantine is dit er toch ook weer eentje die erg geslaagd was!