Op de radio!

Vandaag waren de mensen van Omroep Gelderland in Angeren voor “De Ronde van Gelderland”. Angeren werd uitgedaagd om een aantal opdrachten uit te voeren. Daarnaast waren vrijwel alle Angernse verenigingen aanwezig. Dweilorkest de Deurdweilers kon als Nederlands Kampioen Dweilorkesten natuurlijk niet ontbreken.

Een van de opdrachten was om 850 bezoekers naar het Dorpshuis te lokken. Wat de eindstand precies was weet ik niet meer, maar er liepen wel wat mensen met meer dan 1 stempeltje šŸ™‚ Tom moest bij "de remschijf" een oud nummer van The Tramps sneller of langzamer af laten draaien tot het op de juiste snelheid zat. Dit had hij helemaal goed! Hoppa weer 200 punten.

De Deurdweilers hadden het geheel feestelijke af moeten sluiten. Dat lukte heel aardig al was  het wel even een domper dat de teller op 2455 punten bleef steken terwijl er 2500 nodig waren… helaas dus geen mooie lichtinstallatie voor het Dorpshuis. Toch hebben we nog even een leuk setje gespeeld en was het een leuke activiteit.

https://www.omroepgelderland.nl/programma.php?id=75

Plaats een reactie