Laatste Nieuws - Dweilorkest De Deurdweilers
Gouden Duim 2018
8 december 2018

Gouden Duim 2018

Gouden Duim 2018 gaat naar Theo Buurman tijdens ‘Zeg Het Met Muziek’ van De Deurdweilers. Na 27 jaar penningmeesterschap van diverse verenigingen en jarenlange inzet voor de Angerse gemeenschap heeft Theo Buurman afgelopen vrijdagavond, 30 novemb..

Gouden Duim 2018
1 oktober 2018

Gouden Duim 2018

Als Deurdweilers hebben wij de afgelopen 25 jaren aan den lijve ervaren dat een gezelschap als het onze niet kan functioneren zonder hulp van ouders of vrijwilligers en wij beseffen dat dit voor elke andere vereniging stichting of gezelschap net zo z..

Zeg het met muziek
23 augustus 2018

Zeg het met muziek

Vrijdag 30 november organiseren we weer een heuse ‘DolDwazeDeurdweilersDag’ in het thema: ‘Zeg het met muziek’. Het is een muzikaal programma waarin we verschillende mensen helpen om een boodschap over te brengen aan familie, ..

Dagje Den-Bosch
28 mei 2018

Dagje Den-Bosch

Posted by Tom Smits

Zondag 27 mei stapten de muzikanten van De Deurdweilers de warme auto’s in richting het Brabantse ‘s Hertogenbosch. Hallo Den-Bosch, daar zijn we weer!! Hier werd menig terrasje voorzien van onze muzikale klanken en ook de 7000 lopers van..

Daar is Willem!
22 april 2018

Daar is Willem!

Youri en Lenny zijn op 22 april alweer de trotse ouders geworden van Willem! En het jochie doet het supergoed!! Hij drinkt al bijna net zo veel als z’n papa! Reden voor de geboortebordcommissie om – zoals ze het zelf noemden –  ext..

Smartlappenavond met De Triesto’s
3 april 2018

Smartlappenavond met De T...

Posted by Tom Smits

Goede vrijdag 2018 was een hele speciale. Die avond trad De Deurdweilers namelijk op met de Nijmeegse SmartRockSensatie De Triesto’s. Met de beste nummers o.a. van held Hazes, Borsato, De Dijk, Blof, Gordon en knallende feestmedleys (zelfs een ..

Welkom Raf !
16 januari 2018

Welkom Raf !

Vrijdag moesten Bram en Lizan de repetitie even aan zich voorbij laten gaan. Ze zijn namelijk vrijdagavond de trotse ouders geworden van Raf! Raf Aarntzen weegt 3138 gram en is 49 cm. Ze maken het alledrie goed zo laten Bram en Lizan ons weten. De De..

Alles kon in de BZT-Show
9 oktober 2017

Alles kon in de BZT-Show

Posted by Tom Smits

Zondagmiddag 8 oktober reed het Angerse dweilorkest weer richting Hilversum. Al twee keer verleende het orkest medewerking aan de BZT-Show, een populair kinderprogramma met presentatoren Jetske en Pepijn waarin ze de leukste en gekste wensen van kind..

Dagje Heukelum
18 juni 2017

Dagje Heukelum

Posted by Tom Smits

Zaterdag 17 juni vertrokken we ’s ochtends vroeg naar Heukelum, om te spelen op de jaarmarkt. Van 10.00 tot 16.00 uur waren we door de hele stad te vinden. Door de gezellige smalle straatjes leent de binnenstad zich mooi voor deze jaarlijkse brader..

We vierden het leven! – Bemmelse Dweildag 2017
4 juni 2017

We vierden het leven! ...

Posted by Tom Smits

Maandagochtend 12 juni. Nog nagloeiend van de zon die het hele weekend op het gezicht heeft gebrand en nog nagenietend van weer een supermooi weekend! Wat is de Bemmelse Dweildag toch altijd een schitterend evenement met al dat publiek, de mooie podi..

Repetitieweekend 2017
24 april 2017

Repetitieweekend 2017

Posted by Tom Smits

Inmiddels ook alweer een traditie die al voor de 11e keer plaatsvond: het repetitieweekend in april. Als vanouds gingen we hier nieuwe muziek instuderen voor de zomer(festivals). Vrijdag nog in ons eigen durp, maar zaterdag en zondag in Zevenaar. Het..

Carnavalsoptocht 2017 Angeren
27 februari 2017

Carnavalsoptocht 2017 Ang...

Posted by Tom Smits

De Deurdweilers waren als orkest niet aanwezig in de optocht aangezien er altijd veel leden aan het bouwen zijn bij de diverse bouwgroepen. Maar dit jaar toch een beetje wel! De Loatbleujers hadden namelijk een ‘gouden duim’ wagen gemaakt..

Carnaval 2017 – vrijdag
25 februari 2017

Carnaval 2017 – vrijdag

Posted by Tom Smits

De afgelopen weken hebben we al even warmgedraaid bij de carnavalsavonden van zowel Jonge Kracht als RKHVV, maar dit weekend is het dan eindelijk zover! Vrijdag – de Marangdweilers De optocht op de Angerse basisschool De Marang wordt ook steeds..

Pronk Angeren 2016
23 januari 2017

Pronk Angeren 2016

Posted by Tom Smits

Zoals elk jaar organiseerde de carnavals vereniging een Pronkzitting en natuurlijk zijn wij als dweilorkest daarbij om het geheel muzikaal te begeleiden . We hebben dan ook een klein podia waarvan we alles goed kunnen zien en dan zo nodig een alaaf k..

Het was aMeezing!!!
18 december 2016

Het was aMeezing!!!

Wat een aMeezing avond! De bijna 400 aanwezigen hebben genoten! De Deurdweilers in topvorm en het publiek en de mannen van Schip Ahoy waren goed bij stem. Geert Bouwman ontving de Gouden Duim en Martijn en Tom ontvingen een lintje en mooi fotoboek vo..

16 november 2016

Hallo Jesper!

De geboortebordcommissie had weer een drukke maand! Was op 29 oktober Kate geboren in Cuijk, op 16 november moest een bezoekje aan Nijmegen gebracht worden om bij saxofoniste Thiele en haar vriend Maarten een bord in de tuin te planten. Die dag was n..

29 oktober 2016

Welkom Kate!

Slagwerker Mark en zijn vrouw Kim zullen 29 oktober (net als Bram en Lizan) niet snel vergeten. Mark moest namelijk de bruiloft van Bram en Lizan aan zich voorbij laten gaan. Maar dat vond hij geen probleem, want hij is namelijk die bewuste dag vader..

Bram en Lizan getrouwd!
29 oktober 2016

Bram en Lizan getrouwd!

Posted by Tom Smits

Vrijdag 28 oktober zal voor Bram en Lizan een dag zijn om niet snel te vergeten! Deze dag gaven zij namelijk elkaar het jawoord. Onze voorzitter Bram en bekkeniste Lizan zagen er stralend uit en wij mochten ‘s avonds samen met de fantastische b..

Recent Nieuws
Volg ons op Facebook
Vroeger op deze datum