Meezingen bij Dwergonische Oevertuure - Dweilorkest De Deurdweilers

Meezingen bij Dwergonische Oevertuure

Meezingen bij Dwergonische Oevertuure
Posted On:09.22.2019
,

Gisterochtend om 11 over 11 is door de Deurdweilers de carnaval al via de mail ingeluid en gisteravond kon het feest echt beginnen! Na een ware goocheltruc met auto’s en chauffeurs gingen we op weg naar Drunen, alwaar we een avondje vol zingen en swingen mochten aftrappen met 3 kwartier van entertainment! En of we dat publiek opgewarmd hebben, de stoelen die te vinden waren in de zaal, die gingen de lucht in!

Bij binnenkomst waren er nog niet zoveel mensen.  Als dat maar goed komt, dachten we nog, maar tijdens het spelen stroomde de zaal vol! Overal zagen we verkleedde mensen, die hun eerste biertje namen op de carnaval. Het publiek stond wel een beetje verder van het podium af dan de vorige keer, maar na een paar nummertjes spelen, hadden we elkaar toch gevonden. Zo hebben we samen met het publiek het interactieve repertoire tot een succes gemaakt. Tijdens Vlieg met me mee naar de regenboog werd flink mee gevlogen, een paar stoelen gingen de lucht in bij Schatje mag ik je foto en de wave werd (na uitleg van Tijn) weer ingezet van vooruit de zaal tot achterin bij de bar.

Ein prosit op het carnaval in Drunen

Halverwege onze set zetten we Ein prosit in, zodat we even naar lucht konden happen en van een welverdiend biertje konden genieten. Geef ons maar een potje bier, dan hebben wij veel plezier! Daarna gauw verder om de zaal op zijn kop te krijgen. Tussendoor nog even een gevoelige noot met Zij gelooft in  mij, en aan het eind in de polonaise de zaal door! Het publiek maakte al applaudiserend plaats voor ons, zodat we door een haag van mensen de zaal konden verlaten. Het was een geslaagd optreden.

Volop meezingen bij de Dwergonische Oevertuure

Het echte feest kon beginnen, en dat werd flink meezingen met de gezellige amsterdamse krakers (met een echt brabans accent). Alle meezinghits kwamen voorbij, van Jan Klaassen tot Ciske de Rat en van Zuster Ursula tot – hoe kan het ook anders – Brabant.

Op de terugweg nog even een omweggetje vanwege een afsluiting, maar we hebben de weg naar huis gelukkig weer gevonden!

Foto's behorend bij "Meezingen bij Dwergonische Oevertuure"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Carnaval in Wageningen

Net als vorig jaar waren de Deurdweilers te gast bij de carnavalsoptocht in Wageningen. Absoluut niet te vergelijken met de...

Sluiten