Live CD-opname Deurdweilers

Wees erbij! Een unieke mogelijkheid om een heuse cd-opname bij te wonen. De Deurdweilers zijn namelijk op zoek naar sfeermakers om de nieuwste cd net zo gezellig te laten klinken als een live optreden. Op 18 mei (daags na Hemelvaart) ben je daarom vanaf 21:00 uur zeer welkom in het Dorpshuis. Middels een mobiele opnamestudio zullen de grootste hits van de afgelopen jaren en nieuw materiaal vereeuwigd worden. De toegang is gratis en het bier koud!

Het is alweer wat jaartjes geleden dat de Deurdweilers hun 2e cd presenteerden in 2004. Na die presentatie heeft het orkest vele mooie momenten beleefd op festivals en optredens met hun themashows. Het winnen van de Nederlandse Kampioenschappen staat uiteraard hoog op de lijstjes met mooiste momenten. De muziek die hier gespeeld werd staat echter niet op CD. In het kader van het 20-jarig bestaan van het Angerse orkest vonden ze het daarom tijd om de grootste hits voor altijd als blijvende herinnering op CD te zetten.

Bij de opnames van de vorige cd is een delegatie fans meegereisd naar de studio in Silvolde om gezellig alle muziek mee te lallen. Doordat de studio niet al te groot was moesten alle aanwezigen via een koptelefoon de muziek horen die de Deurdweilers al eerder hadden ingespeeld. Deze keer gaat het orkest alles live doen! Maar hopen ze wel op een net zo enthousiast publiek, want getuige de foto’s was het toen een enorm feest in de studio!

De studio van de nieuwe Live-CD kent vrijwel geen beperkingen, want dit wordt de grote zaal van het Dorpshuis waar gemakkelijk enkele honderden geïnteresseerden terecht kunnen. De technici van de Silvox Studio (bekend van o.a. Boh Foi Toch, Mambo Beach Band, e.v.a.) zullen vanuit een mobiele studio opereren waardoor alles er in één take op kan. Kortom, wil je het hemelvaartsweekend leuk doorkomen, kom dan in ieder geval vrijdagavond langs in Angeren!