Klussen met dweilers - Dweilorkest De Deurdweilers

Klussen met dweilers

Klussen met dweilers
Posted On:09.22.2019

Aangezien voor ons de deelname aan de Westervoortse optocht dit jaar niet doorging werd het plan opgevat om met z’n allen te gaan klussen voor “Mooi Weer De Deurdweilers”. Dit evenement met uitreiking van de Gouden Duim vindt plaats op 29 maart.

En zo was het deze zondag een drukte van belang in de schuur bij Thomas. Druk in de weer met decourpeerzagen, kwasten en schuurpapier. Dit alles om het decor van Mooi Weer De Leeuw zo goed mogelijk na te maken.

De ochtend begon met een korte uitleg van Tom en Thomas over alle ideeën en als snel ging iedereen aan de slag. Uit grote platen werden de omtrek van een levensgrote zon gezaagd door de mannen. Even verderop in de schuur berekenden de dames hoeveel letters er uit 2 platen konden en tekenden ze de letters uit. De één had een idee en de ander vulde het aan en zo werd er meerdere malen bewezen dat 1+1 toch echt 3 is!

Tussendoor kwam papa Richard ons koffie, thee en lekkere koeken brengen. Jammie! En Tom had voor de worstebroodjes gezorgd. Een mooie traditie moet je namelijk in ere houden! En zo werd de klusochtend afgesloten met een welverdiende warme hap.

Zet het vast in uw agenda: zaterdagavond 29 maart 2008. Dit mag u niet missen!

Heeft u nog een speciale wens? Wilt u bijvoorbeeld graag op de foto met uw idool? Of kent u iemand die altijd iets belooft, maar nooit doet wat hij zegt? Stuur uw wens naar wensen@deurdweilers.nl en wie weet laten wij uw droom uitkomen!
 

Directory /var/www/vhosts/deurdweilers.nl/httpdocs/fotoarchief/pictures//2008/2008_01_27 klussen dddd/ bestaat niet

Foto's behorend bij "Klussen met dweilers"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Lingewaard Dansgala

Het was een druk weekend voor de Deurdweilers. Nauwelijks bekomen van de pronkzitting reed het orkest zondagmiddag naar Bemmel waar...

Sluiten