Kerst in Didam - Dweilorkest De Deurdweilers

Kerst in Didam

Posted On:12.09.2007

Vanmiddag speelden we op de kerstmarkt in Didam. Een gezellige middag en wat nieuwe nummers uitgeprobeerd.

Door Maaike:

   

Het was mooi weer, dus zo marcheerden we fier richting de markthal en het nieuwe hypermoderne bejaardentehuis. Voor de deur speelden we even in en daarna marcheerden we al voeten vegend naar binnen. Wat een lekkere accoustiek zeg! En de nieuwe nummers gingen ook goed! Ik krijg er al een goed gevoel bij en ze kunnen alleen nog maar beter gaan! Nog ff K3 voor het jonge publiek en daarna ff een rustmomentje. De één keek wat rond en de ander ging nog ff op de sfeerfoto bij Henk. En in het café dronken we wat en aten we alle kerstkransjes op. En daarna gauw naar de markthal, waar we voor ons volgend optreden verwacht werden.

    

In de markthal zelf was ook een podium ingericht, met spreekstalmeester en al! Bij het eerste optreden was het nog een beetje rustig, maar toen we bijna klaar waren, was het al helemaal volgestroomd. Na ons kwam nog een stijldansgroep en ook een schattig kinderkoortje:-) Daarna was ons tweede optreden.

Dat ging ook superlekker! En het publiek genoot met ons mee! Gewoon lekker ongedwongen! En daarna natuurlijk tijd voor de gluhweihn, en warme chocolademelk en snert voor de mensen met een kater. (Ik noem geen namen) Voordat het laatste optreden begon, in een ander gedeelte van de hal, konden we mooi nog ff socializen met de meegereisde fans. Dat vind ik altijd erg gezellig.

    

Even na vieren waren we klaar en konden we naar huis. Op de terugweg naar de auto gebeuren ook altijd de meest miraculeuze dingen. Wat hier aan de hand was, weet ik niet, maar ik kan me voorstellen dat iemand riep: als je nou niet springt, als je nou niet springt…..

Foto's behorend bij "Kerst in Didam"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
DD Weekendje

Vrijdagavond begon met een serenade bij een 50-jarig huwelijk. Annie van Koolwijk, de winnares van de Gouden Duim was 50...

Sluiten