Het dak ging er af - Dweilorkest De Deurdweilers

Het dak ging er af

Posted On:04.07.2020

De cd is gepresenteerd… in een bomvol Dorpshuis. Het dak ging er echt af. Veel positieve reacties (en dat terwijl ze de CD nog niet gehoord hebben)

Voor de mensen die de cd via de site besteld hebben, maar nog niet opgehaald hebben. Die kunnen deze bij Smits Mode afhalen. Bij de overige verkooppunten zijn alleen de enkele cd’s verkrijgbaar. De mensen die al wel betaald hebben krijgen hem gewoon thuisgestuurd.
En als u de cd nog niet heeft (foei!!) ze zijn te verkrijgen bij:
Angeren:
Smits Mode & Wonen (Molenstraat)
Cafetaria Braulio (Jan Joostenstraat)
Super de Boer Scheperkamp (Jan Joostenstraat)
Huissen:
Kapsalon Hendriksen (v. Wijkstraat)
Foto van Eimeren (Langstraat)
Bekijk wel de foto’s door op MEER te klikkenOns in overigens diverse malen gevraagd waarom het niet in de grote zaal was maar in de serre. Over het algemeen denk ik dat het voor velen een verrassing was aangezien er nog nooit zo’n dergelijk evenement in de serre was gehouden. Door de tekortkomingen van onze geluidsinstallatie was het voor de mensen achteraan slecht of nauwelijks te horen. Dat vinden we erg jammer.
Het was een afweging van ons om voor de serre te kiezen omdat we die gezelliger vonden dan de grote zaal. In de serre dachten we meer een ‘dweilsfeer’ te benaderen dan in de grote zaal (n.a.v. ervaringen van ons 10 jarig jubileum twee jaar geleden. Dweilen wordt eerder met een gezellige kroeg geassocieerd dan met een sportzaal). We hebben de mogelijkheden bekeken om de grote zaal gezellig te maken, maar in verband met de brandweereisen (geimpregneerde versieringen enzo) en het huren van licht/geluid bleek dit een zeer kostbare zaak en de centjes konden en kunnen we momenteel hard gebruiken. Daar kwamen nog de bezuinigingen van Het Dorpshuis bij zodat we zaterdags niet op mochten bouwen, dus moesten we het doen met vrijdag ’s avonds na 23:00 uur en zondags vanaf 12:00 uur. Tel daarbij nog het concert van de Bavo en de harmonie van de zondagochtend bij waardoor het merendeel pas na 13:00 uur in het Dorpshuis aanwezig kon zijn dus had de grote zaal in een 2 uur tijd gezellig gemaakt moeten worden.
Dus onze welgemeende excuses voor de mensen die niet alles goed hebben kunnen horen en/of zien maar we hopen zo wel een beetje begrip voor de situatie.
Verder hebben we ook genoeg positieve reacties gekregen hoor!! Mensen die ons juist complimenteerden met de keuze voor de serre, maar iedere negatieve reactie is jammer.

Foto's behorend bij "Het dak ging er af"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Deurdweilers bij de TROS

We hebben er even een maand of 2 op moeten wachten, maar uiteindelijk werd het dan uitgezonden. Een item van...

Sluiten