Het carnavalsfeest kan beginnen

Het staat al enkele jaren steevast op de Deurdweilerskalender. Het carnavalsfeest bij voetbalclub RKHVV uit Huissen. Ook afgelopen vrijdag na een laatste carnavalsrepetitie reden we naar Huissen om daar in een snikhete kantine lekker te spelen.

De nieuwe nummers sloegen goed aan en ook de sleutelhangeractie van Erik had succes. Heb jij al een “zonder drank geen klank” bieropener? De komende carnavalsdagen zal hij er nog wel verder met dit collectorsitem lopen leuren.

Vrijdag geen repetitie, maar zijn we weer te vinden in Drunen bij de 3e en laatste Dwergonische Oevertuure. Een groot meezingfeest in het oude Autotron. Erg gezellig. Zaterdag treden we eerst op bij de Sleuteloverdracht in Haalderen om vervolgens de optocht in Wageningen mee te lopen. Zondag is vrijwel het hele orkest actief in de mooiste optocht van de Betuwe dus geen Deurdweilersactiviteiten.

Maandags fruhshjoppen in Gendt en ‘s avonds wordt er dweilspektakel verwacht in Elst waar we samen met de Rotdweilers en Alarmfase3 bij de Batsers te gast zullen zijn. De dinsdag overdag zal er nog een stelletje fanatiekelingen op pad gaan om vervolgens de dinsdagavond weer in Angeren af te sluiten. Oftewel, druk weekendje!

Plaats een reactie