Groeten uut Grolle - Dweilorkest De Deurdweilers

Groeten uut Grolle

Groeten uut Grolle
Posted On:03.29.2020

Op Hemelvaartsdag vindt altijd de dweildag in Groenlo plaats. Ook dit jaar waren wij weer van de partij. Stiekem hoopten we op een plaatsje in het linkerrijtje en dit kwam nog uit ook! Een mooie 7e plek tussen al dat geweld aan goede orkesten.

We deden onze nieuwe set die we vorige week hadden ingestudeerd op ons repetitieweekendje. Het eerste optreden was belabberd, de oranjebitter zat volgens mij nog bij de meesten nog in het mondstuk. Ook het podium van 2×2 droeg daar niet veel aan bij.

Gelukkig ging het per optreden beter. Helaas werden we af en toe getrakteerd door een regenbuitje maar over het algemeen was het een droge dag. De prijsuitreiking was wel spannend. We hadden gehoopt om binnen de top10 te eindigen maar toen we de namen van de Infuustoeters en de Feestbende hadden gehoord hadden we die hoop al opgegeven. We hebben dan ook geen idee wie er 8e is geworden. Maar wat bleek. We waren 7e en beste van de bus!

Het was weer een gezellig dagje daar in de Achterhoek. Tevens willen wij de Rotdweilers en Alarmfase3 nog bedanken voor de gezellige heen- en terugreis in de bus en Robert voor de begeleiding.  

Foto's behorend bij "Groeten uut Grolle"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Heerlijk repetitieweekendje

Sinds enkele jaren gaan de Deurdweilers in mei een weekendje weg om nieuwe muziek in te studeren. Dit jaar al...

Sluiten