Gezelligheidsprijs en 12,5 jarig jubileum!!! - Dweilorkest De Deurdweilers

Gezelligheidsprijs en 12,5 jarig jubileum!!!

Posted On:03.30.2020

Zaterdag 8 mei vertrokken de Deurdweilers naar IJsselstein voor de jaarlijkse dweildag aldaar. En dat ging goed! Zo goed zelfs dat ze de gezelligheidsprijs wonnen, oftewel een fust met 30 liter bier´┐Ż. ­čÖé

Van het totaalklassement eindigden we op een verdienstelijke 8e plaats. De winnaar was De Feestbende. Man, wat kwam er een gigantisch volume uit dat orkest!!!

Gelukkig werkte het weer een beetje mee en kwam het zonnetje zelfs nog even tevoorschijn. Het was een geslaagde dag met een even mooi resultaat! En dat op het eerste dweilfestival van dit jaar voor ons!

Het gewonnen fust bier moest en zou natuurlijk ´┐Żs avonds direct buit worden gemaakt. In allerijl werd er ergens een tapinstallatie vandaan getoverd, een locatie gevonden en het bier kon rijkelijk vloeien! Hoe later het werd, hoe joliger de stemming´┐Ż Gelukkig waren enkele Deurdweilers nog zo bij de les dat ze opmerkten dat de Deurdweilers in mei dit jaar (NU DUS!) 12,5 jaar bestaan! En daar moest op gedronken worden´┐Żhi ha´┐Ż ­čśŤ Het gezellige avondje eindigde met enkele slingerenden Deurdweilers op weg naar hun nederige stulpjes´┐Ż

Voor foto´┐Żs van de dweildag zelf en de afterparty klik snel op MEER of neem een kijkje op www.ijsselsteinsedweildag.nl

Het juryrapport kun je hier lezen: Juryrapport IJsselstein

Tot ziens!

Deurdweilers Internet Team!
P.S. Voor degenen die de details willen weten wat nou precies de gezelligheidsprijs inhoudt: Hier komt het offici´┐Żle reglement´┐Ż.

Elk podiumjuryteam (2 juryleden) bepaalt na elk regulier optreden in onderling overleg de ´┐Żranking´┐Ż van dat optreden in het podiumklassement. Voor de beoordeling hiervan zijn geen vaste criteria, het gaat om de indruk die het juryteam heeft van de kapel.
Na afloop van de dweildag heeft elk podium een eigen lijst met bovenaan de ´┐Żgezelligste´┐Ż kapel. Deze krijgt het maximale aantal punten, elke volgende kapel krijgt een aflopend aantal punten.
(1e:15 punten, 2e:12, 3e:10, 4e:9, 5e:8, 6e:7, 7e:6, 8e:5, 9e:4, 10e:3 11e:2, 12e:1 punt).
De winnaar van de gezelligheidsprijs is de kapel met de meeste punten.

Foto's behorend bij "Gezelligheidsprijs en 12,5 jarig jubileum!!!"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Demos van de cd

Vanaf nu zijn er demo's van onze nieuwste CD 't Dak d'r Af online te beluisteren.

Sluiten