Gezellig feest! - Dweilorkest De Deurdweilers

Gezellig feest!

Posted On:06.16.2020

Gisteren werd de overwinning nog even goed gevierd in het Dorpshuis. Om 19:30 waren de meeste Deurdweilers nog druk aan het versieren toen er ineens een ‘platte kar’ voor werd gereden: de eerste verrassing van onze ouders. Na een leuke rondgang door Angeren – waar overal de duimpjes omhoog gingen langs de route – arriveerden we weer bij het Dorpshuis waar drumfanfare St. Bavo en harmonie St. Caecilia ons een serenade gaven onder het toeziend oog van honderden toeschouwers. Echt leuk!

Maar hier bleef het niet bij. Onze Bemmelse collega’s van Alarmfase3 gaven hun show nog even weg. Gelukkig was het supermooi weer waardoor de festiviteiten mooi buiten op straat voor het Dorpshuis plaats konden vinden.  Daarna was het even tijd voor een koud pilsje en gratis popcorn! Om 21:00 uur was het tijd om onze Amerika-show op te voeren.
 
Toen was het woord aan onze ouders. Ze hadden een leuk liedje ingestudeerd op de melodie van Feest in Lingewaard en na wat mooie woorden van Theo werd ons een leuk geldbedrag aangeboden om een nieuwe tent te kopen. Deze is namelijk erg krap geworden en ook het dak wil nog wel eens lekken…
 
Een mooi moment voor Tom om ook maar even iedereen te bedanken. Na nog een paar liedjes werd het buitenterrein leeggemaakt en is er binnen nog even lekker doorgefeest.
 
Iedereen die ons een kaartje, foto, knutselwerk, felicitaties of zelfs een telegram (!!) heeft gestuurd of gewoon aanwezig was in Bemmel of gisteren. Hartelijk dank!!!! We hebben dit enorm gewaardeerd!!!
 
 
UPDATE:
Op zondagmiddag 17 juni waren Thomas en Han te gast in de uitzending van Huissen TV. De betreffende uitzending is binnenkort te zien op de site van Huissen TV (klik hier)

Foto's behorend bij "Gezellig feest!"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Deurdweildroom komt uit!

Het is ons gelukt! We zijn EERSTE geworden op het Open NK Dweilorkesten in Bemmel. Na maandenlang zwoegen, een weekend...

Sluiten