Feest in Fijnaart - Dweilorkest De Deurdweilers

Feest in Fijnaart

Feest in Fijnaart

Amper bekomen van het feest bij Rook en Dook doken de Deurdweilers alweer de auto’s in om naar Fijnaart te rijden. Jazeker, dat kent u van Frans Bauer, maar daarover later meer. Hij bleek namelijk niet thuis. Wie er wel waren, dat waren de Stadse Blaozers.

En die kennen we natuurlijk allemaal nog van de Bemmelse Dweildag. Ze wisten dit festival maar liefst 6x te winnen. Vandaag in hun stamkroeg traden ze op samen met (naast de Deurdweilers) nog twee orkesten: Windkracht en Bloast um Op. Ieder orkest speelde twee keer en zo hebben we een hele gezellige middag gehad als opwarmertje voor het carnaval.

Op de jaarvergadering kwam ter sprake dat we eigenlijk de vliegshow weer eens moesten doen. Zo gezegd, zo gedaan. De kleding hebben we anderhalf jaar niet meer aangehad, maar er was er maar eentje bij die niet meer in zijn broek paste. Mooie vraag voor het fanclubblad wie! We moesten ons optreden heel even rekken omdat Evelyn en Lisette nog onderweg waren vanwege werk en een concert met Volharding, maar toen vlogen we over het podium. Erg leuk om weer eens te spelen.

Oh ja, we zouden nog even terugkomen op Frans Bauer. Die was helaas bij het shalalala liedje van Vader Abraham in Hilversum. Wel kwamen er wat chiuwuaha’s (of hoe je die honden ook schrijft) op de poort af met even later Vader Bauer. Hij zou de hartelijke groeten overbrengen.

Foto's behorend bij "Feest in Fijnaart"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Rook en Dook 50 jaar getrouwd

Carnaval komt steeds dichterbij. Vrijdagavond hebben we al gespeeld op het carnavalsfeest van voetbalclub RKHVV uit Huissen. Vandaag ging rond...

Sluiten