Een eigen fanclub?!!! - Dweilorkest De Deurdweilers
Sinds november 1991 heeft Angeren een heus dweilorkest
Het schoolcarnaval was het toneel van het eerste optreden van De Deurdweilers. Als kleine  blagen stonden ze toen al  vol overgave te
toeteren. Sommigen hadden nog geen jaar muziekles maar de pret was er zeker niet minder om !

Nu, ruim 20 jaar later, vormen De Deurdweilers een  alom gerespecteerd en bekend (dweil)orkest.
Inmiddels is er een derde CD uitgegeven, zijn ze tweemaal live bij Radio 3 te horen geweest en  waren er tv-optredens te zien bij SBS6, TROS,  Nickelodeon en MaxTV.
Op festivals vallen ze,  dankzij hun enthousiasme,  flitsende optredens en prima muzikale prestaties regelmatig in de prijzen!

Ook voor andere festiviteiten zoals de Nijmeegse Vierdaagse of ter afsluiting van de Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf in Arnhem, wordt het orkest regelmatig gevraagd. Zelfs in Frankrijk is Angeren inmiddels bekend dankzij een optreden in 1999.
Optredens van De Deurdweilers zijn een lust voor oor en oog!  Origineel, modern en afwisselend repertoire in combinatie met een verrassende en vaak spectaculaire presentatie.
Als fanclublid blijft u van de laatste  ontwikkelingen op de hoogte !

Wat doet De Fanclub ?

De Fanclub staat in principe los van De Deurdweilers maar heeft  als doel haar leden zo goed mogelijk te informeren over het reilen en zeilen van het orkest. Dat gebeurt vooral door middel van het rijk geïllustreerde en zeer lezenswaardige fanclubblad dat drie keer per jaar verschijnt en bol staat van de wetenswaardigheden over en rond de Deurdweilers.
De fanclub wordt bij al haar activiteiten bijgestaan door orkestleden!

 
Activiteiten:

  • Fanclubblad
  • Verjaardagsactie
  • Fanartikelen
  • Spontane acties

Aarzel dus niet langer en wordt lid. U zult er geen spijt van krijgen.

Voor maar €7,50 per jaar bent u lid en ontvangt u drie keer per jaar het rijk geillustreerde fanclubblad thuis! en tevens met uw verjaardag een leuke attentie.
Klik hier voor het aanmeldformulier