Mooi Weer De Deurdweilers - Dweilorkest De Deurdweilers

Een Doldwaas Deurdweilers Evenement: Mooi Weer De Deurdweilers! 

Zaterdagavond 29 maart 2008 was het zover: een Doldwaze Deurdweilers Avond! De uitreiking van de Gouden Duim, de prijs voor de vrijwilliger van het jaar in Angeren stond natuurlijk centraal! Alleen het centrale thema was “Mooi weer de Deurdweilers” met een knipoog naar het succesprogramma van Paul de Leeuw.

De presentatie van Mooi weer de Deurdweilers was in handen van Martijn van Vuuren. Onder zijn enthousiaste leiding werden we de hele avond door tal van wensen heen genomen. De wensen waren een paar maanden ervoor verzameld bij de supermarkt in Angeren, alwaar de fans en inwoners hun liefste wens of die van een bekende aan ons toevertrouwden. Er zijn tal van ludieke acties en filmpjes uit voortgekomen.

Bekijk alles op de pagina met nabeschouwing van deze legendarische avond met een paard in de gang, een chocolade zwembad, een blokfluitcursurs, Ridder Mees, een oldtimer in de zaal en nog veel meer!!! Wij geloven dat er veel wensen van inwoners van Angeren zijn uitgekomen en dat er over deze avond nog lang is nagepraat! Wij hopen dat een ieder het naar zijn zin heeft gehad. We hopen dat we de komende jaren met net zulke leuke evenementen op de proppen kunnen komen, maar dat zal niet makkelijk zijn, want een show zoals dit, dat is gewoon niet te evenaren!