Er komt een tweede Deurdweilers CD !!! - Dweilorkest De Deurdweilers

Er komt een tweede Deurdweilers CD !!!

Datum: 19 april 2003

Jazeker, u leest het goed! De Deurdweilers hebben bedacht dat het na 3 jaar wel weer eens tijd werd voor een nieuwe cd vol met goede, gezellige en vrolijke muziek.

Omdat we vinden dat de tweede cd in ieder geval beter moet zijn dan de eerste gaan we de cd wat verspreider over het jaar opnemen zodat we een ruime voorbereidingstijd hebben. De eerste opnamedag staat al gepland voor eind mei. Er is echter nog ��n ‘probleempje’. We willen de cd namelijk graag betaalbaar houden voor iedereen zodat het ook voor iedereen mogelijk is om zo’n mooie glitterschijf te kopen. Daarom zijn we nu nog naarstig op zoek naar enkele sponsors. Kent u (of bent u) een potentiele sponsor, neem dan contact met ons op via de MEER-button. Onze sponsorcommissie zal u dan binnenkort benaderen met enkele aantrekkelijke voorstellen.
Verder heeft u nog slechts een paar weken om nieuwe fanclubleden aan te melden om zo De Deurdweilers bij jou thuis te winnen!! Kijk op de fanclubpagina!

Lees meer uit de categorie

Leave us a comment

Read previous post:
Nu op naar het jubileumfeest!!!

Zo, carnaval is weer voorbij maar niet getreurd 24 februari staat het volgende feest op de agenda: Het Deurdweilers-spektakel t.g.v....

Close