Dwergonische Oevertuure een groot feest! - Dweilorkest De Deurdweilers

Dwergonische Oevertuure een groot feest!

Dwergonische Oevertuure een groot feest!
Posted On:02.28.2020

Gisteravond vierden we tot in de kleine uurtjes carnaval in Drunen (omgeving Den Bosch, vlakbij het Land van Ooit). Daar waren we beland na een uitnodiging van een groot mannenkoor die een nieuw evenement met groot succes op poten heeft weten te zetten: de Dwergonische Oevertuure!

Wat is dat dan? Die Oevertuure? Nou, een groot meezing festijn voor jong en vooral oud waarin alle Nederlandstalige krakers voorbij komen. Met 1100 bezoekers in de zaal een uitverkocht huis….DUS De Deurdweilers waren ingehuurd als opwarmorkest en dat opwarmen is zeker gelukt! Een enorme wave ging door de zaal, de stembanden werden opgewarmd en ook de polonaise werd al gelopen! En dat terwijl de avond op het moment dat wij op de buhne stonden nog errug jong was…
 
Omdat carnaval in Brabant nog steeds berucht en beroemd is konden wij het niet laten om te blijven hangen. En die beslissing werd beloond met een oergezellige avond die veel goeds beloofd voor de rest van de dolle dagen!
 
Inmiddels is de sleuteloverdracht van de Gemeente Lingewaard ook alweer achter de rug. Met errug kleine oogjes verschenen de Deurdweilers her en der in Angeren om naar Herberg de Ploeg te waggelen… Van daaruit zijn alle carnavallisten in een grote stoet door Angeren getrokken om in de tussentijd het Keutje nog even een opfrisbeurt te geven. Ook de festiviteiten in het Dorpshuis werden door ons opgeluisterd.
 
Foto’s van de Sleuteloverdracht zijn vanaf vanavond te vinden op www.narrenpoel.nl.
Voor foto’s van de Dwergonische Oevertuure moet je een paar centimeter lager op je beeldscherm kijken!
 
We hebbuhh een woonbooooot, hij ligt in de Amstel. We hebben een schuitje, dat is ons ideaaaaaaaaaaaall! Kortom, de sfeer zit er al goed in!
 
Groeten, De Deurdweilers!

Foto's behorend bij "Dwergonische Oevertuure een groot feest!"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Carnaval op de Paasberg!

Vanavond waren we in WoonZorgCentrum de Paasberg in Arnhem om de carnavalsviering daar op te luisteren. Nee, er zijn geen...

Sluiten