Dweilorkestival Gerinkel in de Kinkel

De huidige coronamaatregelen zorgen ervoor dat we het Dweilorkestival ‘Gerinkel in De Kinkel’ op zaterdag 27 november moeten annuleren. We keken er ontzettend naar uit om toch nog een leuk dweilfeestje te organiseren maar helaas is het niet anders. Heb je al een kaartje gekocht? Binnen enkele dagen staat het geld weer op je rekening. Hopelijk zien we elkaar snel weer zodra het kan!


Vorige week al een beetje aangekondigd, maar nu definitief: het eenmalige “Dweilorkestival Gerinkel in de Kinkel” op zaterdagavond 27 november 2021.

Wanneer de coronaregels geen roet in het eten gooien, wordt er op zaterdag 27 november alsnog gedweild in Bemmel! Na de annulering van de Bemmelse Winterdweildag hebben dweilorkesten ‘De Deurdweilers’ uit Angeren en ‘Alarmfase 3’ uit Bemmel de handen ineen geslagen om toch nog een dweilfeestje te kunnen vieren. Op 27 november organiseren zij samen het Dweilorkestival ‘Gerinkel in De Kinkel’. Naast de Deurdweilers en Alarmfase 3 komen ook RODL uit Rijen (4e tijdens de laatste Bemmelse Dweildag) en Pretband HOB uit Brummen (8e) naar De Kinkel in Bemmel om er een groot feest van te maken.

Alle vier de bands treden twee keer op; daarnaast draait de huis-dj feestmuziek en is er een surprise act. Kortom: een gezellig dweilfeestje dat je zeker niet mag missen!

Kaartjes voor Dweilorkestival ‘Gerinkel in De Kinkel’ kosten 4 euro (één euro per dweilorkest) en zijn exclusief verkrijgbaar via deurdweilers.nl/tickets. Voor toegang is naast een kaartje ook een coronatoegangsbewijs (QR code) vereist.

Dweilorkestival ‘Gerinkel in De Kinkel’

Zaterdag 27 november 2021

Cultureel centrum De Kinkel, Bemmel

Zaal open: 19.30 uur, eerste optreden: 20.00 uur, einde: 23.45 uur