Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf - Dweilorkest De Deurdweilers

Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf

Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf
Posted On:09.22.2019

Ons optreden op de laatste dag van de Drie Dwaze Dagen in het Bijenkorf filiaal in Arnhem was weer lachen geblazen! De zoektocht naar Evita leverde een geweldige winnares op en het afsluitende feestje erg gezellig!

De afsluiting van de Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf in Arnhem is zo’n optreden waar wij ons echt op verheugen. Dit jaar trokken we via Het Eiland naar de hoofdingang en hebben daar onze Amerika-show opgevoerd. Aan onze begeleidster ontlokte dat de opmerking dat het winkelend publiek het geweldig vond. Wij ook! Voor de voetbalkenners onder ons: zelf Igor Glusevic, tegenwoordig spits bij …… (de huiskamervraag van deze week) bleef er voor staan!

Op zoek naar Evita

Voor ons is het gebeuren binnen het mooist. Tussen pakweg zes en zeven uur spelen we op verschillende afdelingen. Om het voor het personeel nog wat leuker te maken hebben Tijntje en Tom bedacht dat we dit jaar op zoek gaan naar de Evita van het Bijenkorfpersoneel. Huhh? Ja, op elke afdeling werden een of meer personeels leden gevraagd een Evita-act te doen terwijl wij “Don’t Cry for me Argentina

Foto's behorend bij "Drie Dwaze Dagen bij de Bijenkorf"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
Reurle neugt oe

Wat het precies betekent weten we nog niet, maar het zal vast iets met gezelligheid te maken hebben. Heel Ruurlo...

Sluiten