Deurdweilers spelen op openingsavond - Dweilorkest De Deurdweilers

Deurdweilers spelen op openingsavond

Datum: 13 november 2006
Deurdweilers spelen op openingsavond

Afgelopen zaterdag stond de elfde-van-de-elfde weer op de kalender. Geheel volgens traditie werd startschot voor het carnavalsseizoen gegeven tijdens de openingsavond, welke dit jaar in het teken stond van het bekend maken van de nieuwe prins. De Deurdweilers waren erbij!

Even na elf over acht betraden wij als eerste de zaal, om vervolgens alle carnavalisten muzikaal te verwelkomen. Eerst de dansgarde en prinsengarde en later ook de prins. De prinsengarde van Gendt was ook uitgenodigd. Zij kwamen op met hun eigen dweilorkest, de Dakzwabbers. Een uurtje later mochten wij een kleine set spelen. Na de nodige formaliteiten trad prins Patrick af en was het tijd om de nieuwe prins op te halen. Aan het einde van de avond, nadat de nieuwe prins Berry alle felicitaties in ontvangst had genomen, hebben wij nog een setje weggegeven. En omdat een carnavalsavond niet zonder volkslied kan, hebben we Rook naar voren gevraagd om samen met ons het Angers Volkslied te zingen. Iedereen zong uit volle borst mee!
Lees meer uit de categorie

Foto's behorend bij "Deurdweilers spelen op openingsavond"


Leave us a comment

Read previous post:
25 jaar getrouwd

Afgelopen zaterdag gaven de ouders van onze fluitiste Kitty een feestje, ze waren namelijk 25 jaar getrouwd. Zo'n mijlpaal vraagt...

Close