Deurdweildroom komt uit! - Dweilorkest De Deurdweilers

Deurdweildroom komt uit!

Deurdweildroom komt uit!
Posted On:06.10.2020

Het is ons gelukt! We zijn EERSTE geworden op het Open NK Dweilorkesten in Bemmel. Na maandenlang zwoegen, een weekend op de Brabantse hei en veel gerepeteer op de dweilcamping stal ons USA thema vandaag de show!

Dit jaar was onze vijftiende deelname en na de laatste jaren de eerste plaats steeds dichter te zijn genaderd, vorig jaar werden we 2e in Bemmel, gingen we nu met de EERSTE prijs aan de haal. Geweldig!

De dag begon wat onzeker na 2 zware nachten op de dweilcamping, maar gelukkig groeide ons niveau in gelijke tred met de hoeveelheid publiek! Na ons 3e optreden op de Markt stond bij ons allemaal het kippenvel op de armen van het enthousiasme dat het massaal toegestroomde publiek liet zien. Wat een vet gevoel was dat!
 
Meer info en een heel lang verslag zullen snel volgen. Op dit moment zijn we druk met de voorbereidingen van ons kampioenenfeest a.s. vrijdag!
 
De honderden foto’s zijn inmiddels al wel geselecteerd en staan er op! Ook ons optreden op de Markt is als filmpje te bewonderen! Geniet ervan! NIEUW!!! Er is nu een bewerkt filmpje vanuit 3 camera-posities van het optreden beschikbaar. Zie deurdweilers.nl/video of klik hieronder ergens op de link!!
 
Iedereen die ons vandaag en in de voorbereidingen heeft gesteund, gefeliciteerd, geholpen, allemaal ontzettend bedankt en kom a.s. vrijdag (vanaf 20:00 uur) allemaal naar het Dorpshuis in Angeren voor een vette after- overwinningsparty! Zie onze agenda voor meer info!!
 
Dikke kus van alle Deurdweilers!!
WIJ GAAAAAAN EEEEEN……..FEESTJE BOUWEN! DRIE….VIER!
 
 

Foto's behorend bij "Deurdweildroom komt uit!"


Leave us a comment

Lees vorig bericht:
DD Goes USA

Aanstaande zondag in Bemmel: Deurdweilers Goes USA !!! Bij deze bent u van harte uitgenodigd om samen met ons een...

Sluiten