DD op de Zwarte Cross 2016

De Deurdweilers waren 22, 23 en 24 juli 2016 uitgenodigd om op de Zwarte Cross te komen spelen. Wat was het heet, maar wat was het mooi! 

2016-07-23 14.08.05

Een lading regenlaarzen halen

Op vrijdagochtend vertrokken de eerste Deurdweilers in de stromende regen richting Lichtenvoorde. Langzaamaan op de snelweg, want wat viel het met bakken uit de lucht. Oh oh, laarzen vergeten en straks moeten we over de crossbaan. De Smits-auto stopte bij de Welkoop in Lichtenvoorde en kreeg al snel bestelling na bestelling binnen. En zo kwamen ze later aan op de camping met een lading regenlaarzen. Vanaf dat moment heeft het echter niet meer geregend… gelukkig maar! Stralend weer was het!

Uitzicht over het crossterein

Dus de nodige biertjes gingen er wel in. De organisatie was op vrijdag nog even ver te zoeken, maar uiteindelijk mochten we de baan op. We werden direct de ‘arc de triomph’ op geroepen om vanaf dat hoge uitkijkpunt een nummer te spelen. Wat een uitzicht! Echter, de cross moest verder dus ons optreden zat er snel op.
De rest van de dag genoten van optredens van onder andere Typhoon en Kensington.

Optreden in de Loco Loco Arena

Zaterdagmiddag eerst een setje op het terrein gespeeld en daarna – tijdens de dweilpauze – mochten we in de Loco Loco Arena spelen. Wat een mensen!

Marco Lobeek stond er ook met z’n camera was er natuurlijk weer als een van de eerste bij om dit op YouTube te plaatsen:

Tunnelvisie

Ook de zondag werd er weer een optreden gegeven, waarvan die in de tunnel nog wel het meest legendarisch was! Je had erbij moeten zijn! Wie er in ieder geval zondags ook was, was ‘huisfotograaf Henk’. En die heeft het een en ander op de gevoelige plaat vastgelegd.

Volgend jaar weer als het aan ons ligt!

Enkele Foto’s Deurdweilers op de Zwarte Cross

Bijbehorende foto's