“Met de Deur in Huus” nu ook op Spotify

Om in deze tijden toch nog naar de Deurdweilers te kunnen luisteren moet je het helaas met luidsprekers doen. Maar heb jij nog een CD-speler? En werken daar die ‘airpods’ wel op of die bluetooth luidspreker? Gelukkig staat onze 1e CD – uit 2001 alweer – nu ook op Spotify!

De cover van onze cd welke begin 2001 werd gepresenteerd

Wat een broekkies op die foto he? December 2000 was het dat De Deurdweilers voor het eerst twee dagen de Silvox studio indoken. Dit nadat de telefoon roodgloeiend stond na het optreden in oktober bij de ochtendshow van Rob Stenders. Ze speelden hier op verzoek een polonaiseversie van “I Would Stay” van Krezip, een grote hit op dat moment.

Wat een ervaring was dat zeg! En wat een ellende als je nu de foto’s terugkijkt. Hahaha. Computers waren er nog nauwelijks te vinden in de studio, de foto’s zijn nog gemaakt met een fotorolletje en naderhand gescand en er waren nog geen grijze haren bij de trompettisten te ontdekken.

Ook de CD-presentatie was een groot feest. In een bomvolle zaal Poelzicht werd hij door de burgemeester overhandigd.

Als speciale bonustrack namen we het Angerense Volkslied op samen met De Hofzangers. Superleuk om nog steeds deze opname op veel feesten in Angeren terug horen!

En nu dus nog makkelijker doordat hij ook op Spotify staat.

Veel luisterplezier!

Bijbehorende foto's