Carnaval in september - Dweilorkest De Deurdweilers

Carnaval in september

Posted On:09.27.2014

Door Gerben: Ja u leest het goed. Wij hebben al een carnavalsfeestje meegemaakt in september.
De mussen vielen nog net niet van het dak, maar wij hebben een heerlijk feestje gevierd bij Carnaaerdt-1valsvereniging De Vrolijke Eilanders in het Aerdtse land van trombonist Gerben (ik dus!).
27 September bestond de vereniging alweer 55 jaar en daar hebben we een leuk optreden gegeven.
Tussen de receptie en de Retteketet showband konden we bijna een uur lang knallen.

Voor mij was het wel even rennen en vliegen, want als secretaris van de club was ik ook in een ander jasje te vinden. Nadat iedereen de kleding juist had aangetrokken konden we beginnen. Met de verlichting van de retteketet showband op de achtergrond hebben we ook harten veroverd van de Aerdtse mensen en van ook de vele BuitenAerdtse gasten. Menige bezoeker stond al snel mee te swingen op de klanken van ons. Over swingen gesproken. Tijdens ons optreden werden we nog bijgestaan door dansmarietje Benthe die de vlieger met ons heeft meegedanst.

aerdt-2Na het optreden zijn er nog een boel Dweilers blijven hangen om het feestje gezellig mee te vieren. Mede dankzij heerlijke cocktails van Coppa is dit goed gelukt. Maar hoe die bos bloemen nou bij Lentjes op tafel is gekomen? Dat zal voor ons allemaal wel een raadsel blijven.

Namens cv De Vrolijke Eilanders uit Aerdt mag ik de Deurdweilers hartelijk bedanken voor het fantastische optreden tijdens ons jubileumfeest en kan ik alvast zeggen dat dit zeker niet de laatste keer is dat we de Deurdweilers in Aerdt hebben horen en zien spelen.

Hieronder nog enkele foto’s met dank aan Herman Vreman.

Directory /domains/deurdweilers.nl/public_html/foto/pictures/2014/2014_09_27 aerdt/ bestaat niet

Foto's behorend bij "Carnaval in september"


Lees vorig bericht:
Natte sokken op Taptoe Oosterbeek

Door: Dianne; Op zaterdagavond 20 september regende het al toen we vertrokken uit Angeren om naar Oosterbeek te gaan. Daar werd...

Sluiten