Carnaval 2017 - vrijdag - Dweilorkest De Deurdweilers

Carnaval 2017 – vrijdag

Posted On:09.22.2019

De afgelopen weken hebben we al even warmgedraaid bij de carnavalsavonden van zowel Jonge Kracht als RKHVV, maar dit weekend is het dan eindelijk zover!

Vrijdag – de Marangdweilers

De optocht op de Angerse basisschool De Marang wordt ook steeds spectaculairder! De Deurdweilers waren gevraagd om hier ook een bijdrage te leveren, maar vrijdags overdag is niet voor iedereen weggelegd. Maar we vonden het stiekem toch wel erg leuk om te doen, want exact 25 jaar geleden – op diezelfde basisschool – was het allereerste optreden van de Deurdweilers.

Dus hebben we alle muzikanten van de Marang benadert en zo stond er een fantastisch leuk orkest. Zelfs jeugdprins Stein speelde mee. De MarangDweilers – zo hadden we onszelf maar genoemd – hadden de afgelopen 3 weken een viertal nummers ingestudeerd en er werd goed meegedanst en gehost door de basisschoolkids!

Vrijdag – Gesjouw langs de bouw

Vrijdag was het weer “Gesjouw langs de bouw”. We willen er geen traditie van maken, maar het begint er toch wel een beetje op te lijken. Verschillende bouwgroepen gaan we af om op hun laatste echte bouwavond nog een beetje muzikale ondersteuning te geven om er weer een fantastische optocht van te maken.
En we staan elk jaar weer te kijken en te genieten van de mooie creaties, de meest uiteenlopende bouwplekken, maar vooral de goede sfeer onder de bouwers. Er als een team iets heel moois van willen maken. Het lijkt wel een beetje op een dweilorkest!

Kom zeker kijken minse! Aanstaande zondag vanaf 13:30 trekt de bonte stoet weer deur ut durp!

Sorry voor de groepen waar we dit jaar niet langs konden gaan. De tijd is beperkt. Volgend jaar wellicht weer?!

Morgen

Zaterdag beginnen we de dag bij de Sleuteloverdracht in Haalderen waar we Hendrikus de Zandhoas (die de meeste mensen wel kennen als onze oude snare-drummer Ronald) muzikaal zullen begeleiden bij zijn buut.

Daarna gaan we weer door naar Wageneningen om de optocht luister bij te zetten.

Directory /var/www/vhosts/deurdweilers.nl/httpdocs/fotoarchief/pictures//2017/2017_02_24%20Marang%20Dweilers// bestaat niet

Foto's behorend bij "Carnaval 2017 – vrijdag"


Lees vorig bericht:
Pronk Angeren 2016

Zoals elk jaar organiseerde de carnavals vereniging een Pronkzitting en natuurlijk zijn wij als dweilorkest daarbij om het geheel muzikaal...

Sluiten