Boer Youri - Dweilorkest De Deurdweilers

Dit is Boer Youri, de langste van de vier. Hij is altijd druk. Overdag met het vullen van flessen melk en als het werk gedaan is met het legen van zijn flesjes bier! Hij heeft graag een vrouw die achter hem staat en goed kan koken. Goed hoeft eigenlijk nog niet eens, als ze maar veel en vet kan koken.

Speeddate met Boer Youri op zondag 14 juni

Mocht je na het lezen van dit verhaal interesse hebben in een spannende date met Boer Youri, dan is dit je kans. Stuur je (liefdes)brief naar bzv@deurdweilers.nl en kom zondag 14 juni naar de Bemmelse Dweildag. Daar maak je kans om Boer Youri in het echt te ontmoeten en wie weet wordt het wel jouw dag om op te proosten!

Ook de dames die een heerlijk pilsje willen nuttigen met een van de andere charmante boeren zijn van harte welkom op de volgende tijden:

12:15 podium C
13:45 podium H
15:15 podium A
16:45 podium E

Achtergrondinformatie

Vier charmante Angerse boeren van Dweilorkest De Deurdweilers zijn op zoek naar de liefde van hun leven. Vrouwen die aan willen schuiven bij het bewogen leven op de boerderij. Bij een boer die overdag druk bezig is en op de vrijdagavonden graag met zijn instrument aan de bar zit. Poetsen is voor deze mannen een grote bezigheid. Ze houden namelijk erg van dweilen.