't Dak d'r Af - Deurdweilers
’t Dak d’r Af
21 tracks

’t Dak d’r Af

  • Release Date: 20 november 2002

Album Description

Onze tweede CD werd in twee delen opgenomen. In het voorjaar een aantal nummers (met name Songfestivalmuziek) en in het najaar de rest. Ook nu weer in de Silvox studio in Silvolde.

Toen alle muziek erop stond volgde een erg gezellige avond met Deurdweilers, enkele fans en de voltallige carnavalsgroep FC Knudde. Die avond werd de CD gedraaid en werd er luidkeels meegezongen om de CD wat extra sfeer te geven. Dat is gelukt.

Ook werd in het najaar nog een extra dagje de studio aangedaan voor het opnemen van een bonus-cd “Deurdweilers go Classic”. Deze kregen de vroege bestellers helemaal gratis bij de cd.

CD Nieuws

Gezellige en geslaagde CD-opname
22 mei 2012

Gezellige en geslaagde CD...

En toen was het zover. Na veel voorbereidingen stonden de microfoons klaar en kon het beginnen. Veel nummers zijn twee keer opgenomen zodat we in de studio nog kunnen kiezen welke van de twee versies het best was. Dit werd wel zwaar zo tegen het eind van ..

Live CD-opname Deurdweilers
30 april 2012

Live CD-opname Deurdweile...

Wees erbij! Een unieke mogelijkheid om een heuse cd-opname bij te wonen. De Deurdweilers zijn namelijk op zoek naar sfeermakers om de nieuwste cd net zo gezellig te laten klinken als een live optreden. Op 18 mei (daags na Hemelvaart) ben je daarom vanaf 2..

11 januari 2004

Het dak ging er af...

De cd is gepresenteerd... in een bomvol Dorpshuis. Het dak ging er echt af. Veel positieve reacties (en dat terwijl ze de CD nog niet gehoord hebben)

15 december 2003

Primeur in de Silvox stud...

De Silvox studio beleefde gisteren een primeur: een set pauken in de studio! En we weten meteen waarom dit niet eerder voor was gekomen.... ze pastten niet door de deur van de opnameruimte...

19 april 2003

Er komt een tweede Deurdw...

Jazeker, u leest het goed! De Deurdweilers hebben bedacht dat het na 3 jaar wel weer eens tijd werd voor een nieuwe cd vol met goede, gezellige en vrolijke muziek.

19 januari 2001

CD Presentatie...

Vandaag was het zover: De presentatie van de eerste CD. Het aantal reacties was overweldigend en tevens leuk dat er cameraploegen van SBS6 en Huissen TV aanwezig waren.

23 december 2000

Tweede opnamedag...

Met behulp van enkele geldschieters is de CD op 9 en 23 december 2000 opgenomen in de Silvox-studio in Silvolde waar o.a. ook 'SKIK' en 'Boh Foi Toch' hun cd's opnemen. Het is een CD geworden met voor elk wat wils, van enkele popnummers zoals "Que Si, Que..

9 december 2000

De opnamestudio in...

Met behulp van enkele geldschieters is de CD op 9 en 23 december 2000 opgenomen in de Silvox-studio in Silvolde waar o.a. ook 'SKIK' en 'Boh Foi Toch' hun cd's opnemen. Het is een CD geworden met voor elk wat wils, van enkele popnummers zoals "Que Si, Que..

Related Albums