Met de Deur in Huus - Deurdweilers
Met de Deur in Huus

Met de Deur in Huus

  • Release Date: 20 januari 2001

Album Description

Helaas, deze cd is helemaal uitverkocht! Gelukkig is in januari 2004 de nieuwe Deurdweilers CD uitgekomen met de titel Het Dak Dur Af! en in 2012 kwam de cd “20+ maar wel vet” uit.  En de cd’s zijn allen op Spotify en iTunes te luisteren.

 

CD Nieuws

“Met de Deur in Huus” nu ook op Spotify
16 mei 2020

“Met de Deur in Huu...

Om in deze tijden toch nog naar de Deurdweilers te kunnen luisteren moet je het helaas met luidsprekers doen. Maar heb jij nog een CD-speler? En werken daar die ‘airpods’ wel op of die bluetooth luidspreker? Gelukkig staat onze 1e CD – u..

Gezellige en geslaagde CD-opname
22 mei 2012

Gezellige en geslaagde CD...

En toen was het zover. Na veel voorbereidingen stonden de microfoons klaar en kon het beginnen. Veel nummers zijn twee keer opgenomen zodat we in de studio nog kunnen kiezen welke van de twee versies het best was. Dit werd wel zwaar zo tegen het eind van ..

Live CD-opname Deurdweilers
30 april 2012

Live CD-opname Deurdweile...

Wees erbij! Een unieke mogelijkheid om een heuse cd-opname bij te wonen. De Deurdweilers zijn namelijk op zoek naar sfeermakers om de nieuwste cd net zo gezellig te laten klinken als een live optreden. Op 18 mei (daags na Hemelvaart) ben je daarom vanaf 2..

Het dak ging er af
11 januari 2004

Het dak ging er af...

De cd is gepresenteerd… in een bomvol Dorpshuis. Het dak ging er echt af. Veel positieve reacties (en dat terwijl ze de CD nog niet gehoord hebben) Ons is overigens diverse malen gevraagd waarom het niet in de grote zaal was maar in de serre. Over het a..

Een dweilorkest met pauken en cello in een opnamestudio?
15 december 2003

Een dweilorkest met pauke...

De Silvox studio beleefde gisteren een primeur: een set pauken in de studio! En we weten meteen waarom dit niet eerder voor was gekomen…. ze pastten niet door de deur van de opnameruimte… dus bleven ze in de regiekamer staan, zodat het uiteindelijk to..

19 april 2003

Er komt een tweede Deurdw...

Jazeker, u leest het goed! De Deurdweilers hebben bedacht dat het na 3 jaar wel weer eens tijd werd voor een nieuwe cd vol met goede, gezellige en vrolijke muziek.

CD Presentatie “Met de Deur in Huus”
19 januari 2001

CD Presentatie “Met...

Vandaag was het zover: De presentatie van de eerste CD. Het aantal reacties was overweldigend en tevens leuk dat er cameraploegen van SBS6 en Huissen TV aanwezig waren. Anderen bekeken ook Er komt een tweede Deurdweilers CD !!! Een dweilorkest met pauken ..

Tweede opnamedag
23 december 2000

Tweede opnamedag...

Met behulp van enkele geldschieters is de CD op 9 en 23 december 2000 opgenomen in de Silvox-studio in Silvolde waar o.a. ook ‘SKIK’ en ‘Boh Foi Toch’ hun cd’s opnemen. Het is een CD geworden met voor elk wat wils, van enkele..

De opnamestudio in
9 december 2000

De opnamestudio in...

Met behulp van enkele geldschieters is de CD “Met de Deur in Huus” op 9 en 23 december 2000 opgenomen in de Silvox-studio in Silvolde waar o.a. ook ‘SKIK’ en ‘Boh Foi Toch’ hun cd’s opnemen. Het is een CD geworden..

Related Albums