Archief Albums - Deurdweilers
7 januari 2006

Nominaties Gouden Duim

Posted by

Op zondag 19 maart zal de allereerste Dol Dwaze Deurdweilers Dag plaats vinden in het Angerense Dorpshuis. Naast optredens van Alarmfase 3 uit Bemmel en natuurlijk De Deurdweilers zal er een Gouden Duim worden uitgereikt aan een Angerens persoon. Hee..

29 januari 2006

Ouderwetse pronk!

Posted by

Het was weer een echte ouderwetse pronk. Lekker veel optredens en het programma liep een uur uit. Maar dat maakt niks want het was gezellig!

19 februari 2006

Westervoortse optocht

Posted by

Al weer enige jaren spelen de Deurdweilers op het gezelligste punt tijdens de optocht in Westervoort. Altijd een lekkere opwarmer voor het naderende carnaval.

25 februari 2006

Zaterdag bouwersbal

Posted by

Al jaren verzamelen alle wagenbouwers en andere carnavalsliefhebbers zich in de feestzaal op de zaterdagavond. En natuurlijk kunnen de Deurdweilers hier niet ontbreken.

27 februari 2006

Fruhsjoppen

Posted by

Vanochtend ging de wekker erg vroeg, want er ging gefruhsjopt worden. Net als vorig jaar met De Leute Broyers uit Velp. Na nog een korte serenade bij saxofoniste Karin die haar verjaardag vierde En 's avonds naar Bemmel voor het 100% feest.

28 februari 2006

Seniorentour

Posted by

Op de dinsdag werden 2 bejaardenhuizen met een muzikaal bezoekje vereerd: 's ochtends Vreedenhof in Arnhem en 's middags Sancta Maria

4 maart 2006

Doldwaze Deurdweilers Dag

Posted by

Dit weekend zal het nieuwe Deurdweilers Fanclubblad bij iedereen bezorgd worden. Met een terugblik van de carnaval (dat is snel!) en natuurlijk een vooruitblik op de naderende Doldwaze Deurdweilers Dag met uitreiking van de Gouden Duim. Komt allen op..

19 maart 2006

Doldwaze Deurdweilers Dag...

Posted by

Zaterdag is er met man en macht gewerkt om de grote zaal van het Dorpshuis in Angeren om te toveren tot een gezellige ambiance en dat is zeker gelukt bleek vanmiddag! Wat een feest was het!! En genoeg bezoekers!

3 mei 2006

Deurdweilers op Nickelode...

Posted by

Het is alweer een tijdje geleden dat De Deurdweilers op de buis waren te bewonderen... Op donderdag 4 mei kwam hier weer verandering in! We waren namelijk uitgenodigd onze kunsten te vertonen in het programma AT Nick op Nickelodeon!! In alle vroegte..

10 mei 2006

DD weer op TV!

Posted by

Na afgelopen donderdag al in de studio van Nickelodeon geweest te zijn, ging vandaag een tiental Deurdweilers wederom naar een tv-studio. Ditmaal de TV Comeback van Peter Jan Rens

28 mei 2006

Dubbel 1e in Ugchelen

Posted by

Zondag 28 mei gingen de Deurdweilers naar Ugchelen (bij Apeldoorn) om deel te nemen aan het dweilfestival aldaar. Het was zeer geslaagd, zowel de 1e prijs bij muzikaliteit als bij spontaniteit gingen mee terug naar Angeren.

4 juni 2006

John ziet Abraham

Posted by

Zondagavond was het groot feest in Heteren. John Peters, ex-prins van de Narrenpoel, (wie kent hem niet?!) werd 50 en zijn vrouw Annemiek had een verrassingsfeestje voor hem georganiseerd. Terwijl hij zelf dacht dat hij op een bruiloft ging bedienen,..

6 juni 2006

Angerse Avond

Posted by

Bejaardenhuis Sancta Maria in Huissen stond vandaag in het teken van Angeren. De Deurdweilers konden daar natuurlijk niet ontbreken.

Recent Nieuws
Volg ons op Facebook
Vroeger op deze datum